Barion Pixel Ezek a csillagjegyek képtelenek uralkodni az érzelmeiken – Coloré

Ezek a csillagjegyek képtelenek uralkodni az érzelmeiken

2021. 10. 23.

Ha azt halljuk, valaki nem tud uralkodni az érzelmein, akkor általában valamilyen hisztérikus viselkedés, őrjöngés vagy agresszió jelenik meg a szemeink előtt.

Pedig ez nem feltétlenül van így, hiszen az érzelmeknek elég széles a skálája.

Csillagjegyek 3
Forrás: Unsplash

Az alapvető és uralkodó érzelmek közül nem mindenkinek jut a harag, vagy éppen a irigység, hiszen van, aki mély letargiába esik, ha problémával szembesül, mások viszont furcsán kezdenek viselkedni és csendesen állnak bosszút. Valójában ők sem uralkodnak az érzéseiken, csak ezt kevésbé látványosan teszik.

Most azokat a zodiákusokat vesszük górcső alá, akik ha elvesztik a türelmüket, akkor valamilyen erős érzelmet fejeznek ki, és bizony kő kövön nem marad.

Kos. A rendkívül érzelmes és tüzes jegy arról híres, hogy sokszor elveszti a fejét. Pedig ez nem így van, hiszen a Kosok nagyon sokáig szilárdan tűrnek és eleinte próbálnak megoldást találni. Ha viszont el akarják őket tiporni, vagy igazságtalanság éri őket, akkor végleg kitörnek, és addig nem nyugszanak, míg el nem pusztítják a támadót.

Skorpió. Képtelenek leplezni a haragjukat és a csalódottságukat. Azonnal visszamarnak, és keményen nekimennek az ellenfelüknek. Nem is leplezik, hogy csorba esett a becsületükön, ha pedig az első körben nem tudnak győzni, akkor különlegesen kegyetlen bosszút tudnak kieszelni.

Mérleg. Érdekes, billegő jegy, ami nagyon sokáig elvan a maga számításaival, mérlegelésével, igyekszik minden eshetőséget figyelembe venni és mindenféle kimenetelt lejátszik magában. Ám, ha eljut oda, hogy gyorsan kell döntenie, vagy kihozzák a sodrából, akkor az igazságérzete vulkánként tör ki és lemossa a vele szemben állót.

Bika. Mindenkit meglep, amikor a nyugodt és higgadt, méltóságteljes Bika egyszer csak megelégeli a dolgokat. Ha lassan is, de el tud szakadni a cérnája és olyankor már nem fogja vissza magát. Válogatott szitokszavakra képes és indulatait nem fogja vissza többé. Nem fél vitázni vagy konfrontálódni.

Szűz. Alapvetően egy higgadtnak tűnő, gondoskodó és pozitív jegy, aki nagyon segítőkész. Ezért kevesen feltételezik, de egy perc alatt eszét tudja veszteni, ha valaki felhúzza, vagy emberi aljassággal találkozik. Ilyenkor ingerült lesz, és nem tűr ellentmondást. Ha kell, egy életre megszakítja a kapcsolatot a másik féllel.

Ikrek. Kettős személyiségek, így jól ellensúlyozzák és fékezik magukat. Azonban képesek nagyon intenzíven reagálni, ha sérelem éri őket.