Barion Pixel Négy csillagjegy, akikre novemberben lánykérés vár – Coloré

Négy csillagjegy, akikre novemberben lánykérés vár

2022. 11. 07.

Négy csillagjegy számára a november lesz a valóra vált álmok hónapja, ugyanis a hónap folyamán eljegyzési gyűrű kerül az ujjukra.

November ugyan nem kimondottan a szerelem hónapja, de mégis lesz négy csillagjegy, akiknek ezután okkal lesz az ősz a kedvenc évszakjuk.

A legtöbb lánykérés az év második felében történik, a forró nyári nyaralásokon vagy a hideg őszi, téli összebújós estéken. Leginkább decemberben várják a lányok a gyémántgyűrűt, hiszen a szeretet ünnepén sok fiú dönt úgy, hogy megkéri szerelme kezét.

Négy csillagjegynek azonban nem kell megvárni a karácsonyt, mert párjuk már az adventi készülődés előtt úgy dönt, hogy gyönyörű gyűrűvel pecsételi meg a több éve tartó szerelmüket.

csillagjegy, lánykérés
Négy csillagjegy, akinek lánykérést tartogat a hónap. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Négy csillagjegy, akikre eljegyzés vár

BIKA

(04.20.-05.21.)

A Bika csillagjegy hölgy képviselőit a nyugalom és a béke jellemzi. Imádnak másokról gondoskodni, és remek családanyák válnak belőlük. Ők azok, akik már kislány korukban megálmodják, hogy milyen lesz a menyasszonyi ruhájuk, és természetesen azt is, hogy milyen virágokból lesz a csokruk. A legtöbb Bika hölgyre csak nemrég talált rá az igaz szerelem, de mivel nemcsak nekik hanem a párjuknak is egyértelmű, hogy egymásnak teremtettek, ezért bizony a fiúk nem várnak tovább a gyűrűvásárlással. Egy novemberi összebújós hétvégén letérdelnek Bika csillagjegyű szerelmük elé, és felteszik nekik a nagy kérdést, amire természetesen a világ legboldogabb igenjét kapják válaszul.

MÉRLEG

(09.23.-10.23.)

A Mérleg csillagjegy szülöttjei arról híresek, hogy hosszas elemzések és megfontolások után mindig képesek jól dönteni. Így vannak ők a párkapcsolattal is, ugyanis még ha jönne is egy új csábító, nem engednek a kísértésnek, és a bizonytalanért soha nem hagyják el azt, aki mellett szeretetben és biztonságban érzik magukat. Nem ugranak fejest egyetlen kapcsolatba sem, de ha úgy érzik, hogy megvan az az úgynevezett kémia és lelki összhang, akkor egy életen át hűséges és szerető társak. Mivel a legtöbben már hosszú évek óta választottjukkal élnek, talán éppen mostanra kezdik úgy érezni, hogy ideje lenne komolyra fordítani a dolgokat.

Kedves Mérleg! Nem kell már sokáig várnod a nagy kérdés feltevésére, ugyanis partnered is legalább annyira vágyik arra, hogy igent mondj neki, mint te arra, hogy végre menyasszony legyél. Novemberben a te ujjadra is felkerül a világ legszebb ékszere.

csillagjegy, lánykérés
Novemberben a te ujjadra is felkerül a világ legszebb ékszere. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

NYILAS

(11.22.-12.21.)

A Nyilas csillagjegy szülöttjei úgy vélik, hogy a házasság a legszentebb dolog a világon. Abban hisznek, hogy csak keveseket illet meg az a kiváltság, hogy szerelemből házasodjanak és több évtizeden át együtt éljenek azzal az emberrel, akiknek annak idején betegségre, egészségre, szegénységre, gazdagságra igent mondtak.

Kedves Nyilas! Jó hírünk van a számodra ugyanis ebben a kiváltságban neked is részed lesz hamarosan. Párod, akivel már közel tíz éve élsz együtt, november végén úgy dönt, hogy egy eljegyzési gyűrűvel pecsételi meg irántad érzett szerelmét. Mi már azt is tudjuk, hogy gondolkodás nélkül, könnyek között mondasz majd igent, és azonnal beleveted magad a nagy nap szervezésébe.

HALAK

(02.19.-03.21.)

A Halak csillagjegy számára ez az év egy igazi érzelmi hullámvasút. Év elején még azt hitte, hogy soha nem fog talpra állni az előző évben törtét csúnya szakítás után, majd tavasszal pedig egy őrületes szerelmes kalandfilmben találta magát.

Kedves Halak! Szerelem, romantika, harmónia jellemzi az elmúlt hónapjaidat, és tulajdonképpen annyira boldog vagy, hogy bele sem gondolsz abba, hogy ez talán még ettől is jobb lehet. Úgy érzed, hogy te vagy a világ legszerencsésebb nője, hiszen amellett a férfi mellett ébredsz, akibe minden nappal egyre szerelmesebb vagy, mi több, hercegnőnek érzed magad mellette. Kapaszkodj meg, mert ez a fiú hamarosan a vőlegényed lesz, te pedig a világ legboldogabb menyasszonya.

csillagjegy eljegyzés
A fiú hamarosan a vőlegényed lesz, te pedig a világ legboldogabb menyasszonya. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Nyitókép: Shutterstock / Puzzlepix