Barion Pixel Karmikus kapcsolatban vagy szerelmeddel? Számold ki! – Coloré

Karmikus kapcsolatban vagy szerelmeddel? Számold ki!

2021. 11. 04.

Vannak az életben kapcsolatok, melyeknek létre kellett jönnie. Vajon a pároddal, a szüleiddel és a barátaiddal találkoztatok már előző életekben? Megmutatjuk, hogyan számolhatod ki!

Mi az a karmikus kapcsolat?

Az ilyen típusú találkozások elkerülhetetlenek, hiszen a feleknek dolguk van egymással az életben. Lehet ez akár munka- vagy párkapcsolat, mindenképpen találkozniuk kellett, hogy egy múltbéli adósságot törlesszenek, vagy egy viszonyon valamilyen módon javítani tudjanak.

Általában azok, akiket jelen életünkben a barátainknak tudunk, a múltban is a barátaink voltak, ám ha egy hosszú és mély barátság véget ér, akkor feltételezhetően azért történt, hogy tanuljunk az esetből. Olykor hosszú évekig tart, mire felismerjük, hogy hol hibáztunk: sok esetben lehettünk akár túl mohók, türelmetlenek és önzők is, de olyan is előfordul, hogy csupán azt kell megtanulnunk, hogy hogyan ne függjünk emberi kapcsolatainktól.

Nem minden karmikus találkozás hosszú távú: előfordulhat, hogy valakivel utazás közben találkozunk, aki egy honlapot ajánl, ahol következő munkahelyünket találjuk meg, de az is megeshet, hogy valaki a betegségéről mesél, aminek hatására kivizsgáltatjuk magunkat és így még időben derül ki a baj.

karmikus_kapcsolat_horoszkop_par
Fotó: Shutterstock/Puzzlepix

Elő a papírt és a ceruzát!

Ahogy egy másik számítástípus esetében, most is a születési időt fogjuk használni.

Elsőként a saját és szerettünk születési dátumát is át kell számítani, hogy megkapjuk, milyen karmikus kapcsolatban van velünk.

Ha a születési dátumod például 1979. 04.30. szerettedé pedig 1988. 05. 26. a számolás a következőképpen néz ki:

Karmikus Kapcsolat
Fotó: Karsa Tímea

Ez esetben az eredmény kilenc. Most megnézzük, hogy egytől kilencig mit jelent egy-egy eredmény a kapcsolatra nézve.

1

Ez az eredmény szenvedélyes kapcsolatra utal, a karma teljes mellőzésével.

2

Valószínűleg az elmúlt életben erős szerelem volt a tiétek, ám most sok kompromisszumra van szükség ahhoz, hogy zökkenőmentes legyen a kapcsolat.

3

Ha pároddal a hármas a közös számotok, arra utal, hogy a kapcsolatotokban a nő dominál, és hordja a nadrágot. Ha a férfi ezzel képes együtt élni, hosszú, boldog életük lehet.

4

Gyenge karmikus kapcsolatra utal az, ahol a négyes szám jön ki a számításból. Előnye, hogy a pár tagjai – legyenek bármilyen kapcsolatban, akár gyerek-szülő vagy párkapcsolati viszonyban – nem függenek egymástól.

5

Az ötös szám erős karmikus kapcsolatra utal, amely sokáig boldogan tarthatja a feleket, hiszen könnyedén képesek elsimítani az adódó konfliktusokat.

6

A hatos szám azt jelzi, hogy a felek sokat szenvedtek előző életükben. Valami elválasztotta őket: háború, betegség, nyomor, és a másik fél tönkrement a hiánytól. Ideális esetben most az egész életüket leélhetik egymás mellett, és ezzel a karma bezárul.

7

Karmikus szempontból az egyik legjobb szám: hosszú és boldog élet vár azokra, akiknek ez jött ki.

8

A nyolcas szám szimbólum: a végtelenség jele. Nincs ez másképp ebben az esetben sem: azt jelzi, hogy a két fél bizonyosan találkozott egymással a múltban, és a jövőben is fognak – nem is egyszer!

9

A kilences szám esetében kizárható a karmikus kapcsolat, ám ez nem jelenti azt, hogy a felek ne élhetnének boldogan egymással, ám sem ez előtt, sem ez után nem fognak találkozni útjaik.

Ha érdekesnek találod az efféle számolást, vesd össze születési dátumodat minden, számodra fontos emberével!