Barion Pixel Számmisztika: számold ki, illik-e hozzád a párod! – Coloré

Számmisztika: számold ki, illik-e hozzád a párod!

2021. 10. 03.

Több módon is kiszámíthatjuk, illik-e hozzánk a párunk: nevekre alapuló számítások alapján és a születési dátumok használatával is, ez utóbbinak az egyik módját mutatjuk meg.

Születési dátumunk számtalan információt hordoz: elmondja, milyenek vagyunk, és a jövőnkbe is betekintést nyerhetünk általa.

Elsőként meg kell állapítanunk, hogy mely személyiségjegyek jellemzőek ránk leginkább, ez alapján dől el, hogy ki illik hozzánk.

Számoljunk!

Érdemes elővenni papírt és ceruzát, és erre felírni a születési dátumunkat. A számokat addig adjuk össze, míg egy számjegyű számot nem kapunk.

Például:

1991. 01. 01. – 1+9+9+1+1+1= 22

2+2= 4

Ez alapján a négyes személyiségtípus jellemző ránk. Lássuk hát, hogy mit rejtenek ezek!

1-es

Az ilyen típusú ember céltudatos, igazi vezető. Nem rest sokat tenni azért, hogy elérje, amit szeretne, így rendkívül fontos az életében, hogy képes legyen a másokkal való együttműködésre, és ne versenytársat lásson a másik emberben.

2-es

Aki a kettes számot kapta végeredményül igazi gondoskodó típus, aki ahol csak tud, segít. Erős művészi hajlamai vannak, de az ésszerű gondolkodás nem a legjobb tulajdonsága.

3-as

Jól szót ért másokkal az, akinek ez a szám jött ki. Szeret közösségben lenni, jönni-menni. Lételeme, hogy fáradozásait siker és elismerés koronázza, ezért képes áldozatokat is hozni. Rendkívül kreatív, mindenre van valami megoldása, ötlete.

Love,numerology
Fotó: Shutterstock

4-es

E páros szám azoknak jut, akik megbízhatóak, hiszen sosem csapnának be senkit, kiváltképp azokat, akik fontosak számára. Keményen és becsületesen dolgozik, különbséget tud tenni jó és rossz között, fontosak számára a régi értékek és a hagyományok. Nehezen enged közel magához bárkit, és mindig a legrosszabbra számít.

5-ös

Van, akinek a lottón van ötöse, de többek érik el ezt a ,,találatot” a személyiségtípusukban. Az ilyen ember általában pozitív, és optimizmusát átragasztja másokra is. Hozzáállásának hála az élet sok-sok jó lehetőséget kínál neki. Szabadnak született, nem hagyja, hogy bárki bezárja – legyen az kapcsolat, vagy munkahely –  mely erőssége és gyengesége is egyben.

6-os

Rendkívül jó ízléssel rendelkeznek azon emberek, akiknek a hatos típus jött ki a születési dátumuk alapján. Nagyon fontos számukra jó kapcsolat, melyben érzelmileg és anyagilag is biztonságban érezhetik magukat. Ha ez a biztonság nincs meg, könnyen kerülnek önsajnálatba, melyből ki kell őket billenteni. Hűséges társak, jó szülők.

7-es

Az ilyen típusú személyiségeknek rendkívül jó az üzleti érzékük, ezen felül befogadóak legyen szó emberekről, helyekről, spiritualitásról. Értelmes személyiségek, és mivel jó vezetők, nem érdemes elfordulniuk az társas kapcsolatoktól, hiszen tőle várhatják az útmutatást.

8-as

Jó megérzésekkel rendelkezik az ilyen ember, így könnyen juthat előre karrierjében, ami rendkívül fontos számára. Előfordulhat, hogy erőszakosan fejezi ki érzéseit szavak helyett, de gyengéd is tud lenni, így kiszámíthatatlansága miatt nehezére esik az emberi kapcsolatok teremtése.

9-es

Az utolsó személyiségtípus feladata nem kisebb, mint a jót tenni a világban és a világgal. Kiváló képességekkel rendelkezik, hogy véghezvigye ezeket, és ehhez rendkívüli spirituális látásmód is társul. Empatikus, ennek ellenére nem könnyű együtt élni vele.

Ha kiszámoltuk saját személyiségtípusunkat, kedvesünkével is tegyünk így, majd az alábbi táblázat alapján állapítsuk meg, hogy a számok szerint illik-e hozzánk!

Szammisztika
Fotó: Karsa Tímea

Ne essünk kétségbe, ha a táblázat nem támasztja alá azt, hogy összeillő a pár, hiszen számos kivétel van, nem is beszélve arról, hogy a kompromisszumok segítségével egymáshoz nem feltétlenül illő párok is boldogan élhetnek.