Barion Pixel Ezt tartogatja a csillagjegyeknek a 2022-es karácsony – Coloré

Ezt tartogatja a csillagjegyeknek a 2022-es karácsony

2022. 12. 21.

Az év vége a legtöbbeknek a befelé fordulás időszaka, a szeretet ünnepének megtartása, de nem minden csillagjegyre vár nyugodt és békés időszak.

A legtöbb ember odavan a decemberi hangulatért, a karácsonyi díszítésért, az adventi gyertyák lángjáért, az ajándékok felkutatásáért és az ünnepek körüli finomságokért.

Az emberek világszerte ilyenkor igyekeznek együtt lenni a szeretteikkel, megvendégelni másokat, és felkészülni az új év beköszöntére, amit a legtöbb országban nagy csinnadrattával, bulival és tánccal ünnepelnek meg. A 12 csillagjegy nem egyformán viseli az év utolsó heteit, ennek függvényében pedig idén is érheti őket meglepetés.

Kos

Az impulzív és mindig tettre kész csillagjegy szülöttei az ünnepek alatt sem képesek teljesen lenyugodni. Éppen ezért a Kosokat sajnos idén karácsonykor is megtalálhatja némi plusz munka.

Bika

A határozott Bikák szeretnék irányítani a karácsonyi időszakot is, pontosan meg akarják szabni, mi után, mi következzen, ám idén egy váratlan vendég felboríthatja minden tervüket.

Ikrek

Nagy készülődésben vannak idén karácsonykor is az Ikrek jegy képviselői, akik legszívesebben minden barátjukat és családtagjukat vendégül látnák. A csillagok állása szerint az Ikreknek most lehetősége lesz egy régi konfliktus feloldására, ha képesek megbocsátani.

Rák

A gondoskodó Ráknak meggyűlhet a baja a konyhai teendőkkel és a család tagjai közti egyensúlyozással. Ha nem vesznek kicsit vissza a multitaskingból, lehet, hogy idén karácsony után elő kell venni a lakásbiztosítási kötvényt.

csillagjegy, karácsony
Forrás: Unsplash

Oroszlán

Az ünnepi időszakban a jegy szülötteinek nagy meglepetésben lesz részük, amikor ajándékot mennek vásárolni, mert egy rég nem látott ismerős teljesen felborítja a ritmusukat. Érdemes azonban figyelni a “miért”-re, fontos üzenetet hozhat.

Szűz

A Szűz gondosan szervez és tervez idén is, így nem érheti sok meglepetés az ünnepi időszakban. Mégis célszerű lenne egy kicsit hátradőlnie és pihenni, mert ha túl agyalja az ünnepeket, akkor elvész a hangulat.

Mérleg

A jegy szülöttei számára fájdalmas lehet ez az időszak, amennyiben még nem talált rájuk a szerelem. A régi idők emlékei rájuk törnek, de sajnos, ami elmúlt azt már nem tudják visszahozni.

Skorpió

A harcos Skorpiók összetűzésbe keveredhetnek munkaadójukkal az utolsó hetekben, aki plusz feladattal szeretné megbízni őket. Mivel a jegy képviselői végig pörögték az évet, tudniuk kell nemet mondani a felkérésre.

Nyilas

Az ünnepek közben a Nyilas hajlamos nem észrevenni az apró csodákat és szépségeket, mert már a jövő évi célok járnak a fejében. Mielőtt újakat tűzne ki, ne felejtse el értékelni az elért dolgokat és örülni is azoknak.

csillagjegy, karácsony
Forrás: Unsplash

Bak

A Bak csillagjegy, ha nem figyel oda magára, betegeskedve töltheti a karácsonyt, vagy akár a szilvesztert is. Jobb az elővigyázatosság és a tömeg elkerülése ebben az időszakban.

Vízöntő

Fergeteges szilveszter várja idén a Vízöntőket, csak épp el kell engedniük ehhez egy régi sérelmüket. Megéri, mert a szingli zodiákusoknak akár új szerelmet is hozhat az év vége, ha nyitottak.

Halak

Váratlan kiadások érhetik a Halakat, és mivel egyébként sem árt spórolni a következő évre, jobb, ha a jegy szülöttei apró, személyes, akár saját készítésű ajándékokkal készülnek idén karácsonyra.

Borítókép forrása: Northfoto