Barion Pixel 5 csillagjegy, akik mindig a jövőbeli terveikkel vannak elfoglalva – Coloré

5 csillagjegy, akik mindig a jövőbeli terveikkel vannak elfoglalva

2022. 12. 13.

Csak a jövőt tervezgetve el ne felejtsük megélni a jelent, hiszen hiába tervezgetünk, ha közben elfelejtjük élvezni, amit végül össze is hoztunk!

December végén sokan számot vetnek, mérlegelnek és átgondolják, mit sikerült megvalósítani a kitűzött célokból, álmokból. A számadás időszaka ez sokak életében és persze az új lehetőségeké is, hiszen az új esztendő beköszöntével kapunk némi lendületet a friss célkitűzésekhez. A jövőre vonatkozó tervek, befektetések, megtakarítások a jól szervezett ember jelei. De vannak, akik annyira belemerülnek magába a folyamatba, hogy szinte elfelejtik élni a jelenlegi életüket.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Sokak szerint a boldog élet titka a jó tervek és részcélok kitűzése, amiket aztán tudatosan el bírunk érni. A jövő megtervezése kétségkívül fontos, de nem árt odafigyelni arra, hogy a szebb jövő tervezése közben a jelent is éljük meg. A most következő csillagjegyek hajlamosak erről megfeledkezni.

Bak

A munkamániás Bak csillagjegyűek mindig a céljaik felé törekednek, és rengeteget dolgoznak azon, hogy jobbá tegyék jövőjüket. Megfeledkeznek sokszor a jelenükről, nem kapcsolódnak másokkal, és nem is adnak szabadidőt maguknak. Ezeknek az embereknek magas elvárásaik vannak önmagukkal szemben, egyre sikeresebbek akarnak lenni az életben. Ezért mindig tervezgetik, szövögetik a jövőt.

Szűz

A Szűz perfekcionista csillagjegy, ezért a jegy szülöttei azt akarják, hogy minden tökéletes legyen, beleértve a jövőjüket is. Mindig a tökéletes jövőképen tevékenykednek, elkötelezett emberek, akik mindent tökéletesen és hibátlanul akarnak végig csinálni. Így gyakran megfeledkeznek jelenlegi életükről, miközben jövőbeli terveiket készítik, és ha kudarc éri őket, azt azonnal ki akarják javítani.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Skorpió

A csillagjegy szülöttei elkötelezett emberek, akik rajta tartják a fókuszt a számukra fontos dolgokon. Nem állnak meg, amíg el nem érik céljukat, ha kell, éjjel-nappal pörögnek. Mindig jobbá és még pontosabbá akarják tenni terveiket a jövőre nézve, többet és többet akarnak. Minden tervük, lépésük vagy befektetésük mindig a jövőt szolgálja, és ezzel folyamatosan számolnak.

Vízöntő

A Vízöntők szeretnek kellemes jövőképet tervezni, ami idilli számukra. Úgy tervezik a jövőjüket, mint egy kalandot. Nagyon türelmesek az életükben, lassan haladnak előre, és apró lépéseket tesznek a szebb jövőért.

Rák

Jól szervezett és jól megtervezett embereknek ismerik a Rák jegyűeket, akik mindig spórolnak és tudatos terveket készítenek, a jövőt szem előtt tartva. Nem szeretik a váratlan kiadásokat, meglepetéseket, mindenre fel akarnak készülni a jövőben, csak épp emiatt néha lecsúsznak egy-egy önfeledt momentumról a jelenben.

Borítókép forrása: Unsplash