Barion Pixel Három csillagjegy, akikből tökéletes apuka válik – Coloré

Három csillagjegy, akikből tökéletes apuka válik

2022. 12. 07.

Párválasztás szempontjából nagyon fontos segítségül hívni a tizenkét csillagjegy tulajdonságainak ismeretét. Most megmutatjuk, hogy melyik az a három csillagjegy, akikből tökéletes édesapa válik.

Nem minden csillagjegy mondhatja el magáról, hogy a szülői szerepre született. A legtöbb esetben a férfiak azok, akik bizonytalanok a családalapítás kapcsán, és a legtöbben csak szerelmük anyai vágyainak a kielégítésére adják a fejüket az apaságra. Aztán persze, amikor már a karjukban tartják a csöppséget, az életük legcsodálatosabb döntéseként emlegetik a gyermekvállalást. De tény, hogy a legtöbb újdonsült apuka csak hosszú hónapok után tud kapcsolódni az újszülöttel.

csillagjegy
Három csillagjegy, akik tökéletes édesapák. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Ez persze részben érthető, hiszen míg az anya kilenc hónapon át hordta a szíve alatt a babát, érezte a mozgását és figyelte a növekedését, addig az apa csak a születés után tud kapcsolódni a gyermekkel.

Mivel a kivétel erősíti a szabályt, létezik három csillagjegy, akik arra születtek, hogy családapák legyenek. Ők azok, akik legalább – ha nem jobban – vágynak a gyermekáldásra, mint a párjuk. Aktívan részt vesznek a várandósság alatti programokban is, és mindenben támogatják párjukat ebben a semmiképpen sem megszokott és sok változással teli időszakban. Mutatjuk, hogy kik ők!

Három csillagjegy, akik született édesapák

Rák

(06.21.-07.23.)

Egyértelműen a Rák csillagjegy szülöttjével kell kezdeni a sort, hiszen ő a legcsaládcentrikusabb csillagjegy. Számára a legfontosabb feladat, hogy felesége és gyermekei biztonságban, szeretetben és teljes jóllétben éljenek. Már fiatalkorában tudta, hogy ha megtalálja szíve hölgyét, megházasodik és gyermekei is lesznek. Fontos a többesszám, ugyanis ő az a csillagjegy, aki nagy családra vágyik. Már a várandósság ideje alatt is tökéletes támasz, éjjel-nappal kedvese kéréseit lesi, és igyekszik még a legnehezebb napokat is feldobni egy kis kreativitással. Számára egyértelmű az apás szülés, aminek párja csak hálás lehet, ugyanis dúlákat megszégyenítő érzékkel támogatja a vajúdást. Gyermekeivel az első pillanattól kezdve csodálatos a kapcsolata, gondoskodó, szerető és féltő édesapa.

csillagjegy apa
A Rák csillagjegy a legcsaládcentrikusabb apuka. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Mérleg

(09.23.-10.23.)

A Mérleg csillagjegy képviselőjéről csak kevesen feltételezik, hogy titkon családra és gyerekzsivajra vágyik. Nagyra értékeli az őszinte emberi kapcsolatokat, és csak azzal a nővel alapít családot, akivel nemcsak férfiként de emberként is jól érzi magát. Éppen emiatt, a barátikörében sokan azt hiszik, hogy soha nem fog megállapodni, ám hosszas keresgélés és kudarcba fulladt randik után – ugyan később, mint kortársai -, de megtalálja az igazit, akivel rövid időn belül családot is alapít. Ő az a csillagjegy, aki apukaként bohóccá változik, beöltözik Mikulásnak és mindent megtesz azért, hogy gyermekének tökéletes legyen a gyermekkora. Egy igazi mókamester, aki a gyerekei között újraélheti a saját gyerekkorát.

csillagjegy
A Mérleg csillagjegy imádja a gyermekeit. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Bak

(12.21.-01.20.)

A Bak csillagjegy szülöttjének nagyon fontos a stabilitás, ezért csak akkor alapít családot, ha biztos benne, hogy fizikailag is mindent megtud majd adni a gyermeke számára. Évekig csak a karrierével foglalkozik, ám amikor úgy érzi, hogy stabil egzisztenciával rendelkezik elönti a vágy, hogy édesapa szerepben is kipróbálja magát. A Bak férfinak biztos, hogy több gyermeke is születik, ugyanis ő az a csillagjegy, aki annyira élvezi a játékok felhőtlen örömét és egy újszülött kisbaba csodáját, hogy újra és újra át akarja élni. Mi több, talán hihetetlenül hangzik, de feleségét szuperszexinek látja a kilencedik hónapban is, így mellette egy nőnek sem kell attól tartani, hogy a terhesség alatt felszaladt plusz kilók miatt kiábrándul belőle a párja.

csillagjegy
A Bak férfinak biztos, hogy több gyermeke születik. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Nyitókép: Shutterstock / Puzzlepix