Barion Pixel Három csillagjegy, akik egyszer elválnak életük során – Coloré

Három csillagjegy, akik egyszer elválnak életük során

2022. 12. 18.

Senki sem gondol a válásra, amikor az esküvőjét tervezgeti. Biztosak vagyunk benne, hogy azzal a férfival vagy nővel éljük le az életünket, akivel az oltár előtt gyűrűt húztunk egymás ujjára. Ám van három csillagjegy, aki előbb vagy utóbb, de kimondja a boldogító nemet is…

Egyetlen csillagjegy sem tervezi azt, hogy egyszer véget ér a házassága, ám sajnos vannak házaspárok, akiknél csak több év együttélés után derül ki, hogy sajnos képtelenek megoldani a felmerülő problémáikat. Vannak, akik hosszas küzdelem és több párterápia után döntenek úgy, hogy elengedik egymás kezét, mások viszont az első megoldhatatlannak tűnő probléma után úgy vélik, hogy nincs közös jövőjük.

A tizenkét csillagjegyből hárman sajnos biztosan kimondják a boldogító igen után a boldogító nemet is.

csillagjegy, válás
Három csillagjegy, akik elválnak. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Három csillagjegy, akik elválnak

Skorpió

(10.23.-11.22.)

A szeszélyes Skorpió csillagjegy szülöttjéről köztudott, hogy nagyon sértődékeny és borzasztóan haragtartó, mi több, igazán vérmes bosszúálló típus is. Így, abban az esetben ha csak egy félreértés miatt vita alakul ki közte és a párja között, azonnal mellre szívja sérelmeit, és engesztelhetetlenül megsértődik. Ő az a csillagjegy, akire okkal használjuk azt a kifejezést, hogy hangulatember, hiszen ha bal lábbal ébred, jobb ha mindenki messze elkerüli. A hűtlenséget soha nem bocsátja meg, ám mivel sajátosan értelmez mindent, ezért számára néha már az sem fér bele, ha partnere kedvesen szól egyik hölgy kollégájához.

A Skorpió csillagjegy szülöttje akkor érzi jól magát, ha minden csak körülötte forog. Így, ha azt tapasztalja, hogy nem ő áll párja számára az első helyen, akkor gondolkodás nélkül benyújtja a válókeresetet, és vigasztalást keres ott, ahol mások minden kívánságát teljesítik és a tenyerükön hordozzák. Valljuk be, egyáltalán nincs könnyű dolga.

csillagjegy
A Skorpió csillagjegy szülöttje igazán vérmes bosszúálló. / kép forrása: Shutterstock/ Puzzlepix

Nyilas

(11.22.-12.21.)

A Nyilas csillagjegy szülöttjére jellemző, hogy elragadják az érzelmek és nem tud parancsolni a szívének. Ezért gyakorta megesik, hogy a Nyilasok akár néhány együtt töltött hónap után házasságra adják a fejüket annak ellenére is, hogy még alig ismerik egymást újdonsült szerelmükkel. Emiatt nem csoda, hogy már a házasság első éveiben előkerül a válóperes ügyvédek telefonszáma. Mivel igaz a mondás, hogy lakva ismerszik meg az ember, a Nyilas csillagjegy képviselője is csak akkor ismeri meg igazán a házastársát, ha több hónapot egy fedél alatt töltött vele.

Ahogy már említettük mindig az érzelmeire hallgat, ezért ha úgy érzi, hogy képtelen tolerálni kedvese rossz szokásait, és már nem lobog úgy a szerelem lángja, ahogy a kezdetek kezdetén, akkor bizony habozás nélkül a válás mellett teszi le a voksát. Meg kell említeni azt is, hogy heves érzelmi élete miatt nem fog sokáig egyedül szomorkodni, de remélhetőleg tanul a hibájából és nem mondja ki újra az igent időnap előtt.

csillagjegy válás
A Nyilas csillagjegy szülöttjét mindig az érzelmeire hallgat. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Halak

(02.19.-03.21.)

A Halak csillagjegy szülöttje számára mindig az a legfontosabb, hogy szerető környezetben éljen, és hogy maximálisan megfeleljen mindenkinek a környezetében. A legtöbb esetben háttérbe szorítja a saját akaratát, saját vágyait és még akkor is partnere akaratát teljesíti, ha már szó szerint a saját bőrén érzi azt, hogy hátrányba kerül.

A házasság első éveiben még magának sem vallja be, hogy házastársa akarata szerint éli a mindennapjait, ő az a csillagjegy, aki a problémák megoldása helyett a struccpolitikát követi és homokba dugja a fejét. Mivel mindenkit maga elé helyez, ezért természetesen a saját gyermekeit is, így nem meglepő, hogy amikor a csemeték kirepülnek, haszontalannak és boldogtalannak érzi magát. Ilyenkor jön el nála a felismerés, hogy éveken át háttérbe szorította a saját akaratát, és tulajdonképpen mások életét élte a sajátja helyett.

Több tíz év boldognak hitt házasság után egyik reggel úgy dönt, hogy megérdemli, hogy végre csak róla szóljon az élete, ezért, amilyen gyorsan csak lehet, kimondja a boldogító nemet, és mindent bepótol, ami az elmúlt években kimaradt az életéből.

Hands,of,wife,and,husband,signing,divorce,(dissolution,,canceling,marriage,
A Halak csillagjegy szülöttje több tíz év házasság után mondja ki a boldogító nemet. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Nyitókép: Shutterstock / Puzzlepix