Barion Pixel Így lehetnek úrrá az empata csillagjegyek az őszi melankólián – Coloré

Így lehetnek úrrá az empata csillagjegyek az őszi melankólián

2022. 09. 17.

Nehéz azoknak a csillagjegyeknek elkerülni az őszi depressziót és befordulást, akik egyébként mindenre nagyon érzékenyek.

Az empata személyek, csillagjegyek olyan emberek, akik spirituálisabbak az átlagnál, sokkal inkább érzik az intuícióikat és ezáltal hagyatkoznak is rájuk, illetve nagyon szenzitívek a radarjaik a többi ember érzelmeit illetően.

Az empaták sokszor akaratlanul is átveszik mások rezgéseit, problémáit, szorongásait, vagyis jóval érzékenyebbek a környezetükre. Nekik fokozottan nehéz az őszi időszak, amikor a természet az elmúlásra, hervadásra készül, borongósak lesznek a napok, fogy a napfény, az embertársaik pedig begubóznak, rájuk tör a letargia. Bizonyos csillagjegyek között különösen sok az empata, néhányan pedig nincsenek is tudatában annak, hogy miért annyira labilisak érzelmileg. Érdemes tehát résen lenni, és ha azt tapasztaljuk, hogy szinte ok nélkül rossz a kedvünk, akkor a következő módszereket alkalmazni.

csillagjegyek
Forrás: Unsplash

Rák

A Rák csillagjegy szülöttei gondoskodók, családcentrikusak, néha kicsit mártírkodók, és igyekeznek mindent megtenni a szeretteikért. Igazi kudarcként élik meg, ha a hozzájuk közel állók rossz kedvűek, szorongók vagy kedvetlenek és ezt magukra vetítik. Vagy önmagukat okolják, vagy egyszerűen átveszik a többiek érzelmét empátiából. Ez azonban elég káros lehet, főleg ősszel, amikor sok a negatív érzelem az emberekben.

Tipp: A Rákok ősszel keressenek olyan programokat családjukkal, mely mindenki számára izgalmas és szórakoztató. Tartózkodjanak minél többet napfényen, ajánlottak a hétvégi kirándulások és túrák. Ne maradjanak egyedül, de ügyeljenek arra, hogy kinek engedik meg, hogy rájuk zúdítsa a problémáját!

Ikrek

Az Ikrek csillagjegy kettős személyisége megtévesztő. Néha nagyon vidámak, csicseregnek és mindenkihez van pár kedves szavuk, a társaság középpontjai, ám másik oldaluk jóval komolyabb és sötétebb. A jegy szülötteit mélyen érinti, ha valami nincs rendben a környezetükben, valaki lebetegszik, elveszti az állását vagy tönkre megy a párkapcsolata. Az Ikrek valósággal magukra öltik ilyenkor a másik jelmezét, hogy átvegyenek a nehézségéből, fájdalmából, ez azonban veszélyes.

Tipp: Az Ikreknek koncentrálniuk kell ősszel, hogy könnyedebb oldaluk kerekedjen felül. Járjanak vidám társaságba és ne akarják mások problémáit megoldani. Próbáljanak kicsit magukra fókuszálni, egyénileg is feltöltődni például egy jó könyvvel vagy kézimunkázással, kreatív hobbikkal. Az is nagyon jó, ha beiratkoznak egy új tanfolyamra, amit kihívásnak vélnek.

Vízöntő

A Vízöntők közti empaták csak gyűjtik és gyűjtik mások negatív energiáit, míg túl nem csordulnak vele és akkor ők is teljesen letargiába esnek. Sokszor fel sem ismerik, hogy mások miatt érzik rosszul magukat, holott képesek ezt kiküszöbölni.

Tipp: A Vízöntő mestere az újra alkotásnak, a víz erejével. Amire nincs szükség azt elengedi, kiönti, és helyet csinál az újnak. Ha ezek az emberek tudatosan akarnak segíteni másokon, akkor nagyszerű tanácsokkal szolgálhatnak. Fontos viszont, hogy mindig maradjanak kívül, onnan szemléljék a helyzetet.

Borítókép forrása: Unsplash