Barion Pixel Ezek a csillagjegyek messze a legügyetlenebbek pénzügyekben – Coloré

Ezek a csillagjegyek messze a legügyetlenebbek pénzügyekben

2024. 01. 16.

Nem valóak bankárnak vagy pénzügyi tanácsadónak, de jobb, ha a családi kasszát is más kezeli, nem pedig ezek a csillagjegyek.

Vannak személyiségtípusok, akiknek valahogy sosincs pénzük, képtelenek takarékoskodni és jól bánni a pénzzel, kifolyik a kezük közül a bevétel, gyakran adósságba keverednek és egyáltalán nem tudatosak pénzügyekben. Nekik nem fontosak a materiális dolgok, inkább hedonisták, amit meglátnak és kell nekik, megveszik, akkor is, ha nem marad kenyérre vagy épp tartozást kellene inkább kiegyenlíteniük. Ezek a csillagjegyek nehezen tolerálhatóak egy barátságban vagy párkapcsolatban, ha az anyagiak kerülnek a fókuszba.

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Nyilas

Kevésbé a jövőről elmélkednek, sokkal inkább a pillanatnak élnek, és ez a hozzáállás gyakran készpénzhiányhoz vezet a Nyilas csillagjegyűeknél. Nem takarékoskodnak, sőt anyagias dolgokba sem fektetnek be. A Nyilasok inkább a világ megtapasztalásától boldogak, élményt gyűjtenek, nem pénzt. Tehát soha ne várja el tőlük senki, hogy mást eltartsanak vagy elő teremtsék a piszkos anyagiakat.

Ikrek

Az Ikrek társasági emberek, extravagánsak, szeretnek mások előtt villogni és ha kimozdulnak és buliznak, bizony semmi sem drága. Pedig gyakran csak egy pizzát engedhetnek meg maguknak, mégis játsszák a gavallért. Az Ikrek olyan dolgokat hajlamosak vásárolni, amikre nincs is igazán szükségük, és ha az impulzus vásárlásnak vége, bizony elszomorodnak a bankszámlájuk láttán.

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Halak

Habár ők már tudatosabbak, akár nyugdíj számlájuk is lehet, azért ők sem a pénzügyi takarékosság főméltóságai. Érzelmes emberek, akiket a lelki állapotuk befolyásol, emiatt nem minden helyzetben képesek megállni a felelőtlen költekezést. Szívesen költenek másokra, hajlamosak hitelbe verni magukat, de igyekeznek odafigyelni a törlesztésre.

Borítókép forrása: Getty Images