Barion Pixel Fás, gyümölcsös, citrusos: ezek a csillagjegyek kedvenc illatjegyei – Coloré

Fás, gyümölcsös, citrusos: ezek a csillagjegyek kedvenc illatjegyei

2024. 01. 10.

Aki még nem talált rá a parfümjére, érdemes mérlegelnie, hogy milyen illatok passzolnak a csillagjegyéhez.

Az emberek nagy többsége szeret parfümöt használni és nem is kevés pénzt áldozunk rájuk. Vannak, akik rátalálnak arra az illatra, amivel teljesen tudnak azonosulni, szinte érzik, hogy ez őket jelképezi. Mások akár többféle illatot is váltogatnak, mert több kedvencük van. Amellett, hogy van a testünknek egy természetes feromon kibocsátása, ami a tudósok szerint befolyásolja a párválasztást is, nagyon lényeges kommunikáció az is a világnak, hogy milyen illatesszenciát viselünk. Vajon, melyik csillagjegynek melyik parfümjegy emeli ki méginkább a belső valóságát?

csillagjegy, illat
Forrás: Getty Images

Kos

A Kos mindig az első, tüzes és nem lehet figyelmen kívül hagyni. Alap jegye a fűszeres illat, amely ugyanolyan tüzes, ambiciózus és versenyképes, mint ő. A fűszeres jegyek tökéletesen passzolnak a Koshoz; vanília alapjegyek, a pézsma, a szantálfa, a kakaó, borostyán, tömjén.

Bika

A Bika földi csillagjegyként a virágos illatjegyekhez kapcsolódik. A Bika a tavasz közepe, amikor minden virágzik. Olyan alapjegyeket keressünk, mint a velúr és a bourbon vanília, kiegészítő jegyeiben a rózsával, jázminnal vált ki harmóniát.

Ikrek

Az ikrek kíváncsi és ösztönző természetűek. Ez remekül párosul energizáló citrusillatokkal, amelyek élénkséget és pozitív érzést sugároznak. Nyüzsgő, gyors észjárású emberek, akiknek a citromfű, narancs, cédrusfa, verbéna, zöld tea, lime, fehér virágok jegyek állnak jól.

Rák

A finom, szentimentális Rák számára az ínyenc illatok nosztalgikusak, kényeztetőek és édesek. A Rák a lédús és ínycsiklandó illatjegyeket szereti, amelyek a desszertek finomságát idézik meg, így a cseresznye, mandula, likőr, alma.

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlán energia romantikus, királyi, és a luxust árasztja. Fülledt, csábító és pazar illatok az erdők mélyéből. Az Oroszlánok tele vannak élettel, tettvággyal, magabiztossággal. Esszenciáik a fás jegyek, a szantál, a borostyán, sáfrány, bergamott és pézsma.

Szűz

Az őszi csillagjegy a kertből szüretelhető természetes javak aromáit érzi magáénak. Érett és precíz személyiség, akihez a zöld illatok, kertbe mutató, földes esszenciák, a lonc, a szőlő, a vad menta, eukaliptusz, gyömbér, gyöngyvirág, bazsalikom, jázmin és pacsuli passzolnak leginkább.

Borítókép forrása: Getty Images