Barion Pixel Ennek a 3 csillagjegynek lesz a legszerencsésebb éve 2024-ben – Coloré

Ennek a 3 csillagjegynek lesz a legszerencsésebb éve 2024-ben

2024. 01. 03.

Alig vártuk, hogy az asztrológusok kifejtsék, mi is vár a csillagjegyekre az új évben, és kik lesznek a legmázlistábbak!

Az új esztendő mindenki számára 365 új lehetőséget, tiszta lapot tartogat – legalábbis ez az optimisták hozzáállása a szilvesztert követő időszakhoz. 2023-ban sem volt hiány szerencséből, de azért eléggé kijutott a mélypontokból is bizonyos zodiákusok számára. Az elmúlt évek kemény küzdelmekről regélnek, legyen szó anyagi, szerelmi, vagy egészségügyi vetületről. Tényleg nagyon reméli mindenki, hogy 2024 végre fordulatot hoz és a világ dolgai is rendeződnek egy kicsit a jó irányába. A csillagjósok szerint a most következő csillagjegyek valóban szerencsés időszak előtt állnak.

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Kos

2024 lehet az az év, amikor a Kos úgy dönt, hogy újra feltalálja maga. Ehhez az univerzum mozgósítja kreatív energiáit, így minden adott lesz az újjáformálódásra. A Plútó január 20-án újra belép a közösségi ügyek 11. házába, lehetőséget adva, hogy a csillagjegy képviselői átalakítsák jövőbeli céljaikat, valamint a világhoz való tartozásuk érzését, filozófiáját. A Mars – a Kosok uralkodó bolygója – február 14-én (bizony a szerelem napján) egyesíti erőit a Plútóval a Vízöntőben, és így hatalmas erő válik hozzáférhetővé a Kosnak, aki ha tisztában van a céljaival, akkor mesterien kihasználhatja ezt a rendkívül erős szinergiát.

Bika

Januárban a karrierjével, hírnevével és közéleti szerepével kapcsolatos témák nagyobb hangsúlyt kapnak a Bika esetében, és ha elég mélyek a szakmai ambíciói, akkor óriási változásokat érhet el a világban. Március 25-én a Mérlegben bekövetkező holdfogyatkozásra kerül sor, ami maximalizálja a lehetőségeit, és még energikusabbá és hatékonyabbá segít válni a Bikáknak. Tavasszal mind a szerelmi életében, mind az üzleti ötleteiben nagy nyitottság áll be, tele lehetőséggel a kivirágzásra, nyár elejére pedig az anyagi dolgok is meglódulnak. A Bikának ez egy kiváló év lesz a kiteljesedésre, az önmegvalósításra és arra, hogy minden ízében vállalja, azt aki, és amit ér.

Ikrek

2024 végtelen ötleteket és bölcsességet hoz az intellektuális stimulációt kajtató Ikrek számára. A csillagjegy azon képessége, hogy befolyásolja a tömegeket és bővítse a világról alkotott képét, új lendületet kap, kiváltképp szerencsés lesz, ha a médiában vagy online térben tevékenykedik. Március vége felé új szenvedélyprojekt (vagy akár új romantikus kapcsolat) robbanhat ki és lehetőség nyílik a hasonló gondolkodású egyének új közösségével való barátkozásra, ismerkedésre, mind személyesen, mind a közösségi média által. A Jupiter, a naprendszer legnagyobb bolygója lehetőséget kínál a növekedésre, terjeszkedésre, inspirálódásra és beteljesedésre 2024-ben az Ikreknek. Ők lesznek az év abszolút győztesei.

Borítókép forrása: Getty Images