Barion Pixel Ők a legnagyobb állatövi ellenségek: bizonyos csillagjegyek ki nem állhatják egymást – Coloré

Ők a legnagyobb állatövi ellenségek: bizonyos csillagjegyek ki nem állhatják egymást

2024. 01. 12.

Nem véletlen, ha bizonyos embereket nem tudunk elviselni, ugyanis a csillagjegyeinkben a hiba.

Az egyes csillagjegyek különböző személyiségjegyeket takarnak és minden csillagjegynél másfajta habitus hangsúlyos. Tényleg vannak olyanok, akik mint a tűz és a víz, teljesen ellentétesek, vagy épp mindkettő perzselő, de más módon, így kioltják egymást. Az ember néha azt érzi egy-egy személlyel kapcsolatban, hogy sejt szinten taszítja vagy utálja, és akár komoly konfliktusaik is akadhatnak. Az esküdt ellenségek fogalma származhat a csillagjegyeinkből adódóan. Lássuk, melyek az állatöv legellenségesebb képviselői!

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Bika

A Kos, az Ikrek és a Skorpió azok a csillagjegyek, akiket a Bika ki nem állhat és ellenségének tart, mert az ő megítélésük szerint ezek a jegyek ravaszak, titkolózóak és kettős személyiségűek. A Bika, aki két lábbal a földön áll és mindig az egyenes útban hisz, ezt a három zodiákust túl taktikusnak érzi ezért nagyon nem csípi a társaságukat.

Ikrek

Esküdt ellenségeik a Nyilasok, mivel utóbbiak hajlamosak folyamatosan bebizonyítani, hogy az Ikrek tévednek, vagy azt gondolják róluk, hogy az Ikrek érzelmi bolondok és megbízhatatlanok.

Oroszlán

Ki nem állhatják a Szűz jegyűeket (bár a Bikák sem a kedvenceik), igazi ellenségekké válhatnak például egy munkahelyen, A Szűz és az Oroszlán mindketten irányító típusok, ráadásul nem adják ki magukat vagy a titkokat, szóval nem tudják leuralni a másikat.

csillagjegy, ellenség
Forrás: Getty Images

Halak

A Bakot, az Oroszlánt és a Mérleget általában a Halak ellenségének tartják, mivel ők mind anyagiasak, és ha lehetőségük nyílna rá, a pénzt választanák az érzelmek helyett. Ez egy olyan materialista jellemvonás, amely megdöbbenti és kiakasztja a jó lelkű és empatikus Halakat.

Borítókép forrása: Getty Images