Barion Pixel Van, akinek pénz és szerelem: ez vár a csillagjegyedre 2024-ben – 1. rész – Coloré

Van, akinek pénz és szerelem: ez vár a csillagjegyedre 2024-ben – 1. rész

2023. 12. 18.

A covid óta nem térünk magunkhoz és remélünk egy jobb évet, de valahogy az elmúlt 3 év nem sikerült fényesre. Mit várhatunk a következőtől? Csillagjegyeink erre is választ adnak!

Az újév beköszönte mindig tele reményekkel és várakozással jön el az összes csillagjegy számára. Hittel és célokkal vágunk bele a januárba, és igazából csak decemberre derül ki, mit sikerült beváltani. Sajnos az elmúlt évek a legtöbbek számára kihívással teli időszak volt, anyagilag és párkapcsolatok terén is. 2023-ban rekord mennyiségű celebpár szakított, de a világszintű gazdasági folyamatok is tragikusak. Reméljük hát, hogy 2024-ben fellélegezhetünk, de vajon így lesz-e?

A híres bolgár jósnő, Baba Vanga szerint 2024 sem tartogat sok jót, tovább mélyül a gazdasági szakadék, nem enyhülnek a háborúk, és még egy világméretű kibertámadástól is tartanunk kell. Azért jót is jósolt, a már elhunyt parafenomén szerint komoly betegségek gyógymódjait is felfedezik. És vajon, mire számítsanak az egyes zodiákusok? Ezt már a csillagok állása mutatja meg…

csillagjegy, 2024
Forrás: Getty Images

Kos

Az erős belső tűzzel megáldott és mindig energikus Kos is megfáradt az elmúlt években, mert nem alakultak a dolgok a tervei szerint. Sokszor volt szüksége újratervezésre és néhány álmát is fel kellett adnia. Vagy talán csak félreraknia. 2024-ben ez a csillagjegy egy váratlan nagy lehetőséget kap az év második harmadában, ami az egész anyagi helyzetét és karrierjét megváltoztathatja.

Bika

A nyugalom és megfontoltság az újévben is a segítségükre lesz a kihívásokkal teli első negyedévben. A Bika gyakorlatias jelleme próbatétel elé kerül, amikor is rátalál a szerelem. 2024-ben a párkapcsolatok terén kedvező fordulatokra számíthatnak, de közben figyelmüket ne hagyják eltávolodni a munkájukról se.

Ikrek

Ha sok áldozat árán is, de önazonosságot, nyitottságot hozhat számukra 2024, amikor nem kell álarcot viselniük. Az Ikrek végre őszintén felvállalhatja önmagát, és felelősségteljes közvetítővé válhat a társadalomban, ha nem fél szembesülni mások kritikájával. Merjen önmaga lenni!

csillagjegy, 2024
Forrás: Getty Images

Rák

A Rákok sok emberen segítettek az elmúlt évben, maguk elé helyezték mások érdekeit és olykor ki is használták őket. Hatalmas empátiájuk és áldozatkészségük 2024-ben csapdát rejt. Komoly döntés elé állítja őket az élet, amikor merniük kell majd kicsit önzőbbnek lenni. Végül ez hozza el álmuk beteljesülését.

Oroszlán

A csillagjegy szülöttei imádnak a középpontban lenni, erejüket és fényüket megmutatni, másokat is ellátni vele. Jövőre erre lesz lehetőségük, mert az Oroszlán anyagi előre lépésre számíthat, de ehhez át kell lépnie valaki hozzá közel állón. Ha megteszi, lesz mit magyarázkodnia, ellenben jó időre megválhat materiális gondjaitól.

Szűz

A szervező, tervező csillagjegy évét felborították az egészségügyi problémák, melyek 2024-ben végre valahára megszűnnek és a Szűz visszanyeri vitalitását. Ennek köszönhetően maximális erővel veti bele magát a munkába és a családi életbe, hogy kárpótolja környezetét és önmagát a korábbi kiesésért. A szerelemben viszont nem biztos, hogy szerencsés éve lesz.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, akkor kattints IDE!

Borítókép forrása: Getty Images