Barion Pixel Merni kell tenni az álmokért, míg másokat elengedni: ez vár a csillagjegyedre 2024-ben – 2. rész – Coloré

Merni kell tenni az álmokért, míg másokat elengedni: ez vár a csillagjegyedre 2024-ben – 2. rész

2023. 12. 19.

Nostradamus, Baba Vanka és a csillagjegyünk is tartogatnak útmutatást a következő évre vonatkozóan.

Az újév eljövetel mindig várakozással és reménnyel teli az emberek számára. Új lehetőségekben, új szerelemben, anyagi sikerekben vagy egy szebb test elérésében bízunk. Vannak, akik fogadalmakat tesznek, mások tervet írnak vagy hálanaplóban összegzik az előző évet. Mindenki szeretné tudni, mi is vár a jövőben rá, de igazán nehéz pontosan megjósolni. A bolgár jósnő jövendöléséről és az első 6 csillagjegyről már írtunk a cikk első részében.

csillagjegy, 2024
Forrás: Getty Images

2024-re Nostradamustól is maradtak fenn jóslatok. A próféta versbe foglalt szavai néha nehezen értelmezhetők vagy csak az események beköszönte után nyernek értelmet, de elég sok minden bejött a 16.században élt médium jövendöléseiből. A következő évre nézve komoly klíma válságot, aszályokat és áradásokat írt, megemlítette, hogy új pápát is kell majd választani, illetve egy óceánon zajló háborúról is szót ejtett.

És vajon, mire számítsanak az egyes zodiákusok? Ezt már a csillagok állása mutatja meg…

Mérleg

A levegő jegye mindig harmóniára, egyensúlyra törekszik, akkor is, ha ezért görcsösen meg kell dolgoznia. Az elmúlt években sem volt ez másként, emiatt szerelmeket, barátságokat vesztettek a Mérlegek. 2024-ben komoly anyai vagy karrierbeli veszteség érheti őket, ha nem finomítanak az állandó tépelődésen, és ha rákényszerítik másokra az egyensúlyt.

Skorpió

Vakmerő jegy, aki bátran szembenéz mindennel és mindenkivel, de a szerelemben még ő sem képes irányítani. Az új évben lehetősége lesz új emberekkel megismerkedni, de a munkahelyi viszonyoktól tartózkodjon. Az egészsége kisebb támadásoknak lesz kitéve, a legjobb, ha a kellő energiákat a megelőzésre fordítja.

csillagjegy, 2024
Forrás: Getty Images

Nyilas

A csillagjegy szülöttei lelkesednek a távoli, elérhetetlen célok iránt, akár földrajzilag, akár átvitt értelemben. 2024-re érdemes kisebb célokat is kitűznie, mert a világ dolgainak alakulása miatt lehet, hogy kevesebbet fog tudni megvalósítani.

Bak

A szabályokat kedvelő, hierarchiát betartó, mindig megfontol csillagjegyet komoly próbára teszi 2024. Egy nagy előrelépési lehetőséghez meg kell válnia jó oldalától és kicsit be kell sároznia magát. Ha képes ebben megoldást találni, akkor komoly anyagi haszon is várhatja.

Vízöntő

Zseniális új ötletei lesznek az elkövetkezendő időszakban, amiket be is tud váltani, ha a megfelelő csapatot állítja össze. Figyeljen oda rá, hogy ne támadja hátba senki. A szerelem terén a Vízöntőt nagy kihívások elé állítja majd a 2024-es év.

Halak

Az elkövetkezendő időszak szellemi és spirituális felemelkedést hoz az arra nyitottak számára, így sok Halak csillagjegyűnek is. Ideje lesz az elmélyedésnek, az olvasásnak, az utazásnak és a befelé fordulásnak. Mindezek kellenek ahhoz, hogy az elkövetkezendő nehezebb időszakokat is tudatosan élje túl.

Ha kíváncsi vagy a többi csillagjegy 2024-es évére, akkor kattints IDE!

Borítókép forrása: Getty Images