Barion Pixel 4 csillagjegy, akik az átlagosnál is többet stresszelnek – Coloré

4 csillagjegy, akik az átlagosnál is többet stresszelnek

2022. 06. 17.

A stressz napjaink egyik legnagyobb népbetegsége, amelyből mindannyian kapunk a hétköznapok során. Legyen szó munkáról, magánéletről vagy másról sajnos nem tudjuk kivédeni, de egyes csillagjegyek kifejezetten fogékonyabbak rá.

Csillagjegyünk sok szempontból meghatároz minket. Hatással van a személyiségünkre, az emberekkel való kapcsolatainkra, a képességeinkre és még sorolhatnánk.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Ez alól a stresszkezelés sem kivétel, amit egyébként a környezetünkben is jól láthatunk, ha figyelünk egy kicsit másokra. Valaki könnyedén veszi a nehéz és stresszel teli helyzeteket, míg másokat maga alá nyom. Bár általánosítani sosem szabad, érdekes módon 4 csillagjegy az átlagosnál is stresszesebb tud lenni.

Bika

A csillagjegy szülöttei bár igen hidegvérűnek tűnnek, ha stresszes helyzetbe kerülnek, úgy érzik, minden összeomlik körülöttük. Nagyon érzékenyen reagálnak a hirtelen és negatív szituációkra. Inkább menekülnek vagy bepánikolnak, sőt ha épp rossz napjuk van, képesek még több rosszat belelátni dolgokba.

Szűz

A látszólag kedves és megnyerő Szüzek pillanatok alatt képesek másik emberré változni, akik szinte mindenen bestresszelik magukat. Ezzel az a baj, hogy a környezetükben élő emberekre is hatással vannak, akik egy idő után teljesen elhatárolódnak tőlük. De ha ez nem lenne elég, generálni is szeretik a stresszt, ami a külsejükre is kiül.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Kos

A mindig makacs és önfejű Kosok a nehéz pillanatokban sem hajlandóak másokra hallgatni. Inkább eszik magukat belülről és a legrosszabbra gondolnak. A stressz ezért duplán túlnő rajtuk. Jobb lesz azonban, ha vigyáznak ezzel, ugyanis a negatív stressz-energiák olyan kapcsolataikat is tönkreteheti, amelyeket örökre bánni fognak.

Mérleg

A szépség jegyének is tartott Mérleg sokszor döntésképtelen, ami nemcsak másoknak, hanem neki is sok stresszt okoz. Nehezen lát át a nagy erőfeszítést is türelmet igényelő szituációkon, ami miatt görcsös és ideges lesz. Ezzel azonban se előre, se hátra nem lesz képes lépni.

Ez is érdekelhet:

Az Ikrek csillagjegy

Az Ikrek csillagjegy egyedülálló módon nemcsak görög, hanem magyar mitológiai háttérrel is rendelkezik. A görög történet szerint az Ikrek csillagkép Kasztórnak és Polluxnak állít örök emléket, akik Zeusz és Léda gyermekeiként látták meg a napvilágot, apjuk pedig – a testvéri szeretet megjutalmazása miatt – az égre helyezte őket. Ha szeretnél még többet tudni a jegyről, akkor olvasd el a cikkünket!