Barion Pixel Vigyázat, ezek a csillagjegyek hajlamosak lehetnek a depresszióra! – Coloré

Vigyázat, ezek a csillagjegyek hajlamosak lehetnek a depresszióra!

2022. 07. 28.

Asztrológiai megfigyelés, hogy a csillagjegyünk is hatással lehet arra, mennyire éljük meg boldogtalanul és szorongva a mindennapokat.

A depresszió, letargia, szorongás sokszor együtt járó állapotok, és bizonyos személyiségek fokozottan hajlamosak arra, hogy belemerüljenek a szomorúságba.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Ha ez tartósan jelen van, és egyre kedvtelenebb, motiválatlanabb lesz valaki, akkor érdemes segítséget kérnie, mert hosszú távon egészségügyi problémákkal is járhat a depresszió vagy a túlzott bezárkózás: akár a munkahely elvesztését, a társas kapcsolataink felbomlását is okozhatja. Az, hogy miként állunk az élet problémái és kihívásai elé, sokszor nem csak az adott körülményeken múlik. Bizonyos jegyek képesek a legnagyobb válság közepette is derűsek és optimisták maradni, míg mások ugyanazt az élethelyzetet végső katasztrófaként élik meg. A legdepresszívebb csillagjegyekre érdemes odafigyelnie a környezetnek is, hogy még idejében kaphassanak segítséget.

Halak

A család lehangolja a Halakat – nem annyira maga a család, hanem az, hogy egyes családtagok képtelenek kijönni egymással. Ők ragaszkodnak a rendhez és a hagyományokhoz, és amikor úgy tűnik, hogy a családi életük elromlik, vagy felfordul, akkor a Halak jegyűek is teljesen széthullanak lelkileg. Nagyon érzékeny zodiákus, ha a családi dolgokról van szó, leomlik az álmodozása, a jövőbe vetett hite és depresszióssá válhat.

Bika

A pangás, a látszólagos megtorpanás lenyomja a Bikákat. Amikor úgy érzik, hogy elakadnak egy helyzetben, amikor nem halad látszólag életük folyama, akkor teljesen becsavarodhatnak. Riasztja őket, amikor azon kapják magukat, hogy belekényelmesedtek valamibe, vagy nem érzik a tettvágyat, esetleg unatkoznak. Ha ezek a körülmények nem csak rajtuk múlnak, és nem tudnak gyorsan változtatni, akkor bizony jön a pánik vagy a letargia.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Szűz

Állandóan pörögne, határozott, tettre kész, és ha akadályba ütközik, szeretné azt mielőbb megoldani. A Szűz hajlamos túlgondolni a dolgokat és kitalált forgatókönyveket készít a fejében, amik sokszor katasztrófával végződnek. Ha tehát nem tudnak gyorsan cselekedni és megoldani valamit, akkor hajlamosak negatív spirálba kerülni, amiből újra ki kell zökkenteni őket. Szerencsére, ha partnerük odafigyelő, akkor gyorsan vissza lehet terelni a Szűz jegyűeket a belső motivációjukhoz.

Ez is érdekelhet

4 csillagjegy, akik mindig rosszul választanak a szerelemben

A csillagjegyünknek fontos szerepe van a párválasztási szokásainkban, hiszen egy heves és impulzív skorpió a legtöbb esetben inkább egy nyugodt és megadó személyiség mellett szeret lehorgonyozni, míg egy megfontolt bak a kalandvágyó oroszlánban találhatja meg az igazit. Ha szeretnéd tudni, mely csillagjegyekről van szó, olvasd el a cikkünket!