Barion Pixel 4 csillagjegy, akik mindig rosszul választanak a szerelemben – Coloré

4 csillagjegy, akik mindig rosszul választanak a szerelemben

2022. 07. 17.

Sokan mondják, hogy egyes csillagjegyek nem biztos, hogy összeillenek, és ebben valóban lehet némi igazság.

A csillagjegyünknek fontos szerepe van a párválasztási szokásainkban, hiszen egy heves és impulzív skorpió a legtöbb esetben inkább egy nyugodt és megadó személyiség mellett szeret lehorgonyozni, míg egy megfontolt bak a kalandvágyó oroszlánban találhatja meg az igazit.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Ez azonban nem mindig ilyen szép és tökéletes. Életünk során sokszor hozunk rossz döntéseket, amely a szerelemre is igaz. A következő 4 csillagjegy viszont mindenkinél többször képes rosszul választani…

Rák

A Rákok érzelmesek és családcentrikusak éppen ezért nem nehéz kifogniuk a tökéletes személyt. A baj csak az, hogy értékelni és megbecsülni már nem tudják. Sőt, az esetek többségében valamiért mindig a veszélyes és uralkodó típusokra kezdenek vágyni, ami miatt egy életre elveszthetik a tökéletes társat.

Halak

A kreatív és tehetséges Halak a Rákhoz hasonlóan a családban látja a boldogságot, ám bennük jóval nagyobb a gátlás és félnek is a változástól. Sokszor képesek benne ragadni egy olyan kapcsolatban, amiről azt hiszik jó és boldog, miközben időzített bomba. Ezt még akkor sem veszik néha észre, amikor már megtörténik a baj. Ideje lenne kinyitni a szemüket és észre venni azt, amit mások látnak.

Oziel Gomez L8 0say Aoq Unsplash
Forrás: Unsplash

Skorpió

A szenvedélyes Skorpió csillagjegyűek annak ellenére, hogy erősnek tűnnek, belül óriási önértékelési problémákkal küzdenek. Szinte vágynak az elismerésre és mások szeretetére, ami a szerelmi életükre a legjellemzőbb. Minden kapcsolatukban megadóak, alázatosak és túl kedvesek. És sajnos pontosan ez az, ami végül a vesztük lesz…

Szűz

A Szüzek fájdalmasan féltékenyek és gyanakvóak. Néha ugyan tényleg jól ráéreznek bizonyos dolgokra, de bipoláris viselkedésük és hirtelen kirohanásaik miatt csak olyan emberek akadnak a horgukra, akik semmibe veszik őket és akikkel inkább bántalmazó a kapcsolatuk, semmint boldog.

Ez is érdekelhet:

4 csillagjegy, akikkel senki sem jön ki a munkahelyén

A csillagjegyünk nemcsak a munkamorálunkra, hanem a kollégákkal való kapcsolatainkra is választ adhat. Bár általánosítani sosem szabad, való igaz, hogy egyes zodiákusokat valamiért sosem kedvelnek a kollégáik. Sőt, mi több egy idő után ki is utálhatják őket a munkahelyi társaságokból. Ha szeretnéd tudni, mely csillagjegyekről van szó, akkor olvasd el a cikkünket!