Barion Pixel 4 csillagjegy, akik mindenkin átgázolnak, ha az érdekük úgy kívánja – Coloré

4 csillagjegy, akik mindenkin átgázolnak, ha az érdekük úgy kívánja

2022. 11. 09.

A csillagjegyünk sok mindent meghatároz: többek között a szerelmi életünk alakulását, a személyiségünket és az emberekhez való viszonyulásunkat is.

Egyes csillagjegyek esetében viszont érdemes vigyázni, ugyanis hajlamosak lehetnek a törtetésre, az akaratuk érvényesítésére, vagy éppen arra, hogy másokat figyelmen kívül hagyva tegyenek meg dolgokat. Sajnos az életünk során nem egy, nem két olyan emberrel sodorhat össze minket a sors, akik szemmel láthatóan fittyet hánynak arra, hogy bizonyos lépéseik vagy döntéseik kiket és hogyan károsítanak meg.

Bár sokszor mondják nekünk, hogy ne általánosítsunk, mégis sokat nyom a latba, mely zodiákus jegyében születtünk. A következő 4 csillagjegy pedig mindenkinél könyörtelenebbül tud átgázolni másokon.

Szűz

A csillagjegy szülöttei elsőre kedvesek, viccesek és kellemes természetűek, de ez csak a látszat. Szinte pillanatok alatt vesznek 180 fokos fordulatot és taposhatnak el könyörtelenül, ha az érdekük úgy kívánja. Ravasz és sokszor sunyi állatövi jegynek számít, aki tökéletesen tudja megtéveszteni a környezetét és azokat, akiknek a hátán akar felkapaszkodni.

Halak

Bár a Halak érzelmes és igen családcentrikus jegy, a Szűzhöz hasonlóan bármit hajlandó feláldozni, csakhogy jó legyen neki. Emiatt egyébként – akárcsak a Szüzeknek – nekik sincsen sok barátjuk, de még ez sem tudja őket eltántorítani attól, hogy átgázoljanak másokon.

csillagjegyek
Forrás: Unsplash

Nyilas

A jegy szülöttei sokszor esnek abba a hibába életük során, hogy addig használnak valakit, amíg az számukra gyümölcsöző és jó dolgokat ad. Míg, ha a másiknak van rájuk szüksége inkább begubóznak vagy fel sem veszik a telefont. Szerencsére ők leginkább csak a fiatal éveikben számítanak érdekembernek, ugyanis érettebb korukra belátják, hogy ezzel rossz karmát hozhatnak az életükbe.

Rák

Rákok kicsit sem palástolva, pofátlanul őszintén szoktak addig menni, amíg el nem érik, amit akarnak. És, ha ez mások megkárosításával, esetleg megbántásával történik, az sem tudja őket meghatni. Azonban jobb, ha észben tartják, hogy ennek bizony mindig megvan az ára.

Borítókép forrása: Unsplash