Barion Pixel Az asztrológia szerint ezek a csillagjegyek a legjobb barátok – Coloré

Az asztrológia szerint ezek a csillagjegyek a legjobb barátok

2022. 11. 06.

Függetlenül attól, hogy legjobb barátunkat már az ovi óta ismerjük, vagy felnőttként lettünk azok egy közös csoportos edzésnek köszönhetően, a csillagjegyünknek kétségtelenül volt köze a kezdeti plátói szikrához.

A születési időnk vagy születési diagrammunk, mely tartalmazza a napjegyet, a holdjegyet és a bolygók elhelyezkedésének és részletének sokaságát – tükrözi és befolyásolja személyiségünket, érdeklődési körünket, tetszéseinket, nemtetszéseinket, kommunikációs stílusunkat. És természetesen ezen aspektusok abban is szerepet játszanak, hogyan érintkezünk másokkal és kikkel töltjük szívesen az időnket.

Bizonyos csillagjegyek nagyon passzolnak és igazán jó barátság tud szövődni közöttük, méghozzá azért, mert asztrológiailag is megvan a kémia közöttük.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Kos

A Mars – a cselekvés, az energia és a szex – bolygó uralma alatt a Kos a fő tűzjegy. Szülöttei dinamikusak, impulzívak, kíváncsiak, közvetlenek és időnként naivak. A Kos emiatt nagyon jó barátságba kerülhet a pörgős és kíváncsi Ikrekkel és a független szellemű Nyilassal.

Bika

A Vénusz, a szépség, a szerelem és a pénz bolygója által uralt Bika csillagjegy az a szilárd földi jegy, amely arról ismert, hogy keményfejű, földhözragadt, kitartó, megbízható, hűséges és érzéki. Remekül megtalálja a közös hangot a szentimentális Rákkal és a céltudatos Szűzzel.

Csillagjegyek
Forrás: Unsplash

Oroszlán

A ragyogó Nap uralma alatt, amely fűti az énképet, az önbizalmat és az alapvető identitást, Oroszlán mindig a figyelem középpontjában áll. Dráma imádó, ambiciózus, hűséges, hevesen védi legközelebbi és legkedvesebb embereit, nagylelkű, luxuskedvelő és melegszívű. Legjobb barátra találhat a játékos és vidám Ikrek, illetve a stílusimádó Mérlegek között.

Skorpió

A megszálló Mars és az átalakuló Plútó által közösen uralt Skorpió jegy olyan vízjegy, ami rendkívül motivált, elkötelezett, heves, olykor a sötétséggel is szimpatizáló egyéneket takar. Kiváló barátja és üzlettársa lehet a Bak, de jól kijön az intuitív és érzelmes Halakkal is.

Borítókép forrása: Unsplash