Barion Pixel Három csillagjegy, akik nem akarnak elköteleződni – Coloré

Három csillagjegy, akik nem akarnak elköteleződni

2022. 11. 04.

Létezik három csillagjegy, akik képtelenek arra, hogy elkötelezzék magukat. Ők a gazdag szingli csajok és az örök agglegények.

Van néhány csillagjegy, akik született családanyák és családapák. Arra születtek, hogy családot alapítsanak, és boldogan éljenek amíg meg nem halnak. Ám vannak, akik ennek éppen az ellenkezőjét produkáljak, ugyanis képtelenek rá, hogy hosszabb időt, néha akár csak egy évet is kapcsolatban töltsenek.

Három csillagjegy pedig szinte arról híres, hogy virágról virágra száll, és esze ágában sincs megállapodni.

csillagjegy
Három csillagjegy képtelen az elköteleződésre. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Három örök szingli csillagjegy

KOS

(03.21.-04.20.)

A Kos csillagjegy szülöttjei tényleg mindig fejjel mennek a falnak. Egyik pillanatban úgy érzik, hogy halálosan szerelmesek és fejest ugranak a kapcsolatba, majd pár hét, esetleg egy-két hónap múlva pedig már biztosak benne, hogy nincs semmi keresnivalójuk választottjuk mellett. Így, ahogy jöttek, úgy mennek is, és ami a legfurább, hogy pár hét keresgélés után újra megteszik ugyanezt.

csillagjegy elköteleződés
A Kosok számára néha egy hét alatt elmúlik a hirtelen jött szerelem. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

SKORPIÓ

(10.23.-11.22.)

A Skorpiókat soha senki nem ismerheti ki igazán. Szeszélyesek, öntörvényűek és soha nem engednek a saját vágyaikból. A legtöbben, akik a csillagjegy szülöttjei között tudják magukat, arra vágynak, hogy a karrierjükben elismertek legyenek, és annyi pénzt keressenek, amiből ki se látszanak. A legfontosabb személy számukra egyértelműen saját maguk, ezért abban a pillanatban kiszállnak a kapcsolatból, ha azt érzik, hogy valaki uralni akarja őket. A nők igazi munkamániás lady boss-ok, akiknek a szakmai elismerés mindennél többet ér, a férfiak pedig képtelenek egyetlen nővel leélni az életüket. Ezért a legtöbb esetben ők lesznek a gazdag szingli csajok és az örök agglegények.

VÍZÖNTŐ

(01.20.-02.19.)

A Vízöntő csillagjegy szülöttjeiről köztudott, hogy soha senkinek nem engedik meg, hogy beleszóljon az életükbe. Úgy gondolják, hogy nincs előttük legyőzhetetlen akadály, és segítséget sem kérnek soha. A Vízöntő nők úgy érzik, hogy férfiak nélkül is tökéletesen képesek megoldani mindent. Így ők azok a csajok, akik, ha kell falat vakolnak, de biztos, hogy nem kérnek segítséget sem a család férfi tagjaitól, sem mástól. A párkapcsolatot gyakran csak egy felesleges nyűgnek érzik, és inkább egyedül elmennek nyaralni, minthogy azon siránkozzanak, hogy minden pasi idióta. A férfiak is kísértetiesen hasonlóak gondolkodnak: úgy vélik, hogy mivel a konyhában is maximálisan urai a helyzetnek, nincs szükségük rá, hogy egy nő átrendezze a tökéletes ízléssel berendezett lakásukat.

Nyitókép: Shutterstock / Puzzlepix

0 /eletmod/ezoteria/harom-szingli-csillagjegy/