Barion Pixel Három csillagjegy, akik nem tudnak nemet mondani – Coloré

Három csillagjegy, akik nem tudnak nemet mondani

2022. 10. 29.

Vannak, akik azonnal kinyilvánítják ha valami nem tetszik nekik, míg mások inkább magukba fojtják gondolataikat, és eleget tesznek a hozzájuk érkező kéréseknek. Megmutatjuk, hogy melyik az a három csillagjegy, akik soha senkinek nem tudnak nemet mondani.

Néhány csillagjegy határozott, karakán jelleméről híres, mások pedig arról, hogy csak nehezen képesek döntéseket hozni, és a legtöbb esetben mások akaratát helyezik a saját érdekeik elé.

Azok a csillagjegyek, akik nem tudnak nemet mondani, nagyban megnehezítik a saját sorsukat, hiszen akkor is igent mondanak egy-egy kérésre vagy feladatra, ha sem idejük, sem kapacitásuk és talán kedvük sem lenne hozzá.

A határok kihelyezése és a saját mentális egészségünk védelme mindennél fontosabb, hiszen a saját jólétünkért csak mi felelhetünk. Ám sajnos létezik három csillagjegy, akik olykor egész életük során nem tudnak megtanulni nemet mondani. Róluk rántjuk most le a leplet.

Három csillagjegy, akik képtelen nemet mondani

SZŰZ

(08.23.-09.23.)

Az érzékeny lelkű Szűz csillagjegy szülöttje számára a pozitív visszaigazolás a legfontosabb. Ebből kifolyólag nagyon maximalisták, és bizony ők azok, akik a legtöbbet túlóráznak, és még csak nem is bosszankodnak közben. Egy elismerő pillantásért képesek bármit megtenni, így rendszeresen mondanak igent arra is, ami már erejükön felül van. A munkában és a magánéletben egyaránt igaz ez rájuk.

NYILAS

(11.22.-12.21.)

A Nyilas számára az anyagi javak jelentik a biztonságot, ezért a legtöbben született munkamániások, és rendszeresen túlvállalják magukat. Csak az lebeg a szemük előtt, hogy minden plusz ledolgozott óra és elvállalt projekt több bevételt jelent. Ebből kifolyólag egyértelmű, hogy nem tudnak nemet mondani, ha munkáról van szó. A Nyilas ha kell napokig nem alszik, és éjt nappallá téve robotol a saját egészségét is kockáztatva csak azért, hogy megdöntse a saját határait. Ő az, aki nem mások érdekét szem előtt tartva nem mond nemet, hanem azért, hogy minél nagyobb összeg üsse a markát.

csillagjegy munka
A Nyilas egyetlen munkára sem tud nemet mondani. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

HALAK

(02.19.-03.21.)

A Halakról köztudott, hogy nagyon visszafogott, csendes és könnyen alkalmazkodó személyiségek. A legtöbben szinte észrevétlenek a hétköznapokban, és tulajdonképpen még a jó ötleteiket sem merik elmondani, nehogy valaki kinevesse vagy gúny tárgyává tegye őket. A legtöbben alulértékelik magukat, ezért úgy érzik, hogy csak mások kiszolgálásával tudnak hasznosak lenni. Munkahelyükön ők azok, akik főnökük minden kérésére ugranak, még akkor is, ha ő a kutya sétáltatására kérte meg őket. A kávéfőzés is természetesen az ő feladatuk. Párkapcsolatukban csak olyan személyekkel kapcsolódnak, akik szinte uralkodnak fölöttük. A Halak csillagjegy szülöttjének azonban ez gyakran fel sem tűnik.

csillagjegy munka
A Halak mindenkinek igyekszik a kedvében járni. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Nyitókép: Shutterstock / Puzzlepix