4 csillagjegy, akik bármikor képesek szerelembe esni

Személyiség függő, hogy valaki könnyebben vagy nehezebben tud szerelembe esni, ugyanakkor asztrológusok állítják, hogy a csillagjegyünknek is sok köze van ehhez.

A szerelem talán a legmegfoghatatlanabb és legszebb érzés a világon, ami nemcsak utánozhatatlan, hanem megismételhetetlen is.

Csillagjegy Szerelem
Forrás: Pexels

Ám nem mindenkinél jön hirtelen, sőt valakinél szinte egyszer sem történik meg az életében. Azonban a 12 állatövi jegy közül négy átlagon felül lesz szerelmes, méghozzá sokszor és nagy intenzitással. Ez ugyan nem baj, de vajon különbséget tudnak-e tenni puszta fellángolás és valódi szerelem között?

Lássuk, kikről van szó!

Rák: A jegy szülöttei azok közé tartoznak, akiknek egy kapcsolat pontosan addig jó, amíg a szenvedély időszakát élik. Ez lehet egy, lehet kettő, néha akár öt év is, de ahogy elmúlnak vagy legalábbis átalakulnak az érzelmek, habozás nélkül lépnek kapcsolatból kapcsolatba, ahol elölről kezdenek mindent. Ezzel csak az a baj, hogy sosem tapasztalják meg egy kapcsolat valódi mélységét és az összetartozás erejét. Igazi szerelemhajhászok!

Ikrek: Alapvetően képes az elköteleződésre, de arra már nem, hogy ne essen kísértésbe a vágyai miatt, Szüksége van az új impulzusokra és az újdonságra, amit persze a társával szeretne megélni. Ha szerelemről van szó, hajlamos gyorsan fellángolni és nem mérlegelni. Először fejest ugrik, de aztán visszakozik és a biztos régi után vágyakozik.

Mérleg: A jegy szülöttei nemcsak a szépség, hanem a szerelem jegyei is, hiszen ha meglátnak egy számukra vonzó egyént pillanatokon belül rózsaszínköd borul a szemeikre. Ez az állapot viszont nem tart sokáig. Pontosabban addig tart, amíg nem jön számukra egy szebb és jobb az előzőnél.

Nyilas: Számára a szerelem egy euforikus és csodálatos érzés, amitől szó szerint függő tud lenni. Ám, az előző jegyekkel ellentétben nála viszonylag sokáig tart ez az állapot, ha a párja kellő munkát tesz a kapcsolatba.

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A sikeres nők hét szokása