Barion Pixel 3 csillagjegy, akik 100%-ban macskás emberek – Coloré

3 csillagjegy, akik 100%-ban macskás emberek

2023. 07. 02.

A macskás csillagjegyek a kutyásakkal ellentétben jobban kedvelik a nyávogó, önállóságra törekvő, olykor bajkeverő és magának való négylábúakat.

Az embereket szokás macskás vagy kutyás személyiségre osztani, de persze nem lehet ilyen éles határt húzni. Vannak, akik szeretik az összes állatot, és tartanak kutyát és macskát is, és mindkét fajt pont egyedi stílusukért értékelik.

macskás csillagjegy
Forrás: Unsplash

A kutyák tudvalevő, hogy lojálisak, bújósak, engedelmesek, tanulékonyak. És noha a macskák is rém okosak, ezt a maguk módján aknázzák ki. A macskás emberek pont ezt a lazaságot szeretik, a szinte fanyar humort és sznobságot, ami olykor a cicákból arad. Persze ők is lehetnek bújósak, odaadóak és nagyon kommunikatívak. Bizonyos csillagjegyek különösen vonzódnak ezekhez a mini oroszlánokhoz.

Bak

A macskákhoz hasonlóan a Bakot is a Szaturnusz bolygó uralja. A Szaturnusz a szerkezeti korlátok, határok és felelősség bolygója. És gondoljunk bele, a macskák nagyon is képesek kitüntetni minket, ha tiszteletben tartjuk a határaikat. A macskák nem adják fel könnyen önállóságukat, és általában bizonyítanunk kell, hogy érdemesek vagyunk a közelségükre, mielőtt hozzánk bújnának. A Bakok teljesen le vannak nyűgözve a hosszú játéktól, hogy megnyerjék kedvencüket, és szeretnek erőfeszítést tenni ezekbe a kapcsolatokba is.

Vízöntő

A Vízöntő az a jel, amely vitathatatlanul a leginkább macskaszerű személyiséggel rendelkezik. Szintén a szorgalmas Szaturnusz uralma alatt a Vízöntők lehetnek távolságtartók, különcek, és arról híresek, hogy némileg korlátozzák a vonzalmaikat. A Vízöntők szabad gondolkodók, akik elhalmozzák szőrös barátaikat cuki játékokkal és őszinte beszélgetésekkel. Egy Vízöntő – akárcsak egy macska – eldönti, hogy szeret-e téged, és ha a kegyeltje leszel, kitart melletted. A Vízöntő értékeli, hogy a macskák tudják, hogy a szerelemhez/szeretethez is szükség van elkülönülésre, egyedüllétre. A tér kulcsfontosságú nekik.

Macskás csillagjegy
Forrás: Unsplash

Oroszlán

Persze, hogy egy macska! Bár ők maguk a szó szoros értelmében macskák, a figyelemfelkeltő oroszlánok inkább az ellentétek miatt vonzzák egymást a szőrös barátaikkal. Az oroszlánokat a Nap uralja, macskákat viszont a Szaturnusz, a Földtől legtávolabbi bolygó, amely még szabad szemmel látható. Az egyik kiterjedten világít, ő a központ, míg a másik hideg és távoli. Más szóval, a macskák alázatosak az Oroszlánokkal, segítve őket érzelmileg otthoni létükben. Az Oroszlánok szeretik, hogy macskabarátaik milyen fotogének, és néha szívesebben osztják meg kedvencükkel a képeiket, mint egy embertárssal.

Borítókép forrása: Unsplash