Barion Pixel Édes jutalmakra számíthatnak idén azok a csillagjegyek, akik 2023-ban elvégezték a “munkát” – Coloré

Édes jutalmakra számíthatnak idén azok a csillagjegyek, akik 2023-ban elvégezték a “munkát”

2024. 04. 14.

A 2024-es év számai összeadva a 8-as, ami az Angyal Tarotban az Igazságosság kártyája. Ez pedig a csillagjegyek szempontjából is fontos!

Megérdemelt jutalmaikra számíthatnak azok a csillagjegyek, akik 2023-ban, a Szekér kártya évében beletették azt a munkát a sorsukba, ami elő volt írva. 2024-ben mindenki számára eljön az igazság pillanata, aki negatívan építkezett és cselekedett, az keserű levesre számíthat, míg mások édes áldásokra.

Bika

Sok minden vár a tauruszokra ebben idén, és ha a legfontosabb dolgokra összpontosítanak, akkor 2024-ben elérhetik a kiegyensúlyozottság, a mértékletesség és az önfejlődés maximumát. Úgy tűnik, hogy ebben az évben a pénzügyi nyereség és lehetőségek is fellendülnek a Bika csillagjegyűeknél, illetve egy intim kapcsolatuk is a következő szintre léphet.

Ikrek

A karrierjükön van a fő hangsúly 2024-ben: nyitott elme a lehetőségekre, jelzések érzékelése és új dolgok tanulása, akár beiratkozás egy kurzusra, tanfolyamra, amin már korábban is gondolkodott. Ha ezeket megragadja, az Ikrek munkakörülményei felpörögnek.

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Rák

A magát sokszor háttérbe szorító vagy mártír helyzetbe sodró csillagjegy számára idén az önszeretet tanulása a hangsúlyos. Ezeket a lehetőségeket fel kell fedeznie, hogy maximális jutalmat hozzanak, a nagyobb fokú önszeretet és elfogadás, önérvényesítés szintén, illetve és meg kell tanulniuk kiállni amellett, amiben igazán hisznek. Önazonos élet és boldog lélek lesz a jutalmuk.

Szűz

Az év bölcsességet és stabilitást hoz társas kapcsolataikba, különösen a családi és párkapcsolatokba. Azokban a dolgokban, amiket már elveszett ügynek éreztek a Szüzek, az univerzum új kezet nyújt feléjük és ez a javukra válik.

Vízöntő

Világnézete és nyitottsága 2024-ben segíteni fog abban, hogy messzebbre tekintsen a jövőbe, és egy örök birodalmat, örökséget építsen az elkövetkezendő generációk számára. Igaz ez a munkahelyre és a magánéletükre is.

Borítókép forrása: Getty Images