Barion Pixel Melyik sport illik hozzád 2023-ban a csillagjegyed alapján? 5 csillagjegy ajánlott mozgásformája – Coloré

Melyik sport illik hozzád 2023-ban a csillagjegyed alapján? 5 csillagjegy ajánlott mozgásformája

2023. 01. 10.

Legyen szó jógáról, bokszról, síelésről vagy spinningről, érdemes olyan mozgásformát választani, ami tökéletesen passzol a személyiséghez, ebben pedig segít az asztrológia. Pontosabban a csillagjegyünk.

Bármennyire is hihetetlen, a csillagjegyeknek a kedvenc mozgásformánkhoz is köze van, hiszen minden zodiákus másban és másban jó. De vajon, melyik sport, kihez illik a legjobban?

Kos

A tüzes Kosok a jellem erejével és határtalan energiájával vannak felruházva, mindig próbára kell tenniük fizikai korlátaikat. A sebesség rajongói, szeretik, ha a dolgok gyorsan történnek. Szeretnek küzdeni, és minden olyan gyorsasági és lesiklósportban versenyezni, amelyek termelik az adrenalint. Ajánlott sportok: autóversenyzés, motocross, kerékpározás, szörfözés, síelés, boksz vagy krav maga.

Bika

Bolygója a Vénusz, így meglehetősen nyugodt természetű csillagjegy, de ehhez ki kell eresztenie a gőzt és enyhítenie kell a stresszt, mert mindent a szívére vesz. Olyan sport ideális számukra, amely egyesíti a koncentrációt, a nyugalmat és a kikapcsolódást, illetve saját tempóban végezhető. Ajánlott sportok: Gi Gong, judo, golf, maraton, kundalini jóga.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Oroszlán

A Nap, mint uralkodó bolygója, átadja a melegség igényét, és arra sarkallja az Oroszlánt, hogy elsők közt legyen. Mint a tűz minden jele, ők hatalmas tartalék energiával vannak felruházva, és azt fel kell szabadítaniuk a határok túllépésével. Ajánlott sportok: stretching, box, hot jóga, cross-fit, aquagym.

Nyilas

Nagy, nyitott terekre van szükségük. A sport gyakorlása számukra a szabadság szinonimája. Kommunikációs energiáik alig várják, hogy kifejezhessék magukat. Szeretik a sebességet és a dinamizmus érzését koncentrálás közben. Ajánlott sportok: lovaglás, alpesi sí, kerékpározás, futás, evezés.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Halak

A Neptunusz uralta Halak az érzéseikre támaszkodnak. A sportban érezniük kell az elme-test összeolvadását, és fel kell szabadítaniuk képzeletüket és kreativitásukat is a mozgás által. Gyengéd, nem agresszív vagy akár meditatív tevékenység illik hozzájuk. Ajánlott sportok: Pilates, aquagym, kundalini jóga, floor bar, balett.

Borítókép forrása: Unsplash