Barion Pixel Ilyen időnk lesz augusztus 20-án – Coloré

Ilyen időnk lesz augusztus 20-án

2023. 08. 18.

Az utóbbi években többször volt kiszámíthatatlan az időjárás augusztus 20-án, ám idén nem lesznek váratlan meglepetések.

Szombaton enyhén felhős égre ébredhetünk, és elszórtan számolhatunk záporokkal és zivatarokkal. A hőmérséklet a hajnali órákban nem megy 16 fok alá, helyenként pedig 21 fokot is mérhetünk. Délelőtt sok napsütésre készülhetünk, délután viszont gomolyfelhők érkeznek az égi vászonra, melyekből elszórtan várható némi csapadék. A szél mérsékelt lesz, de a zivatarok közelében felerősödhet. A hőmérséklet 28 és 34 fok között lesz.

Vasárnap, augusztus 20-án enyhéné felhős lesz az ég, de csak a reggeli órákban, ugyanis napközben zavartalanul süt majd a nap. Az északkeleti tájakon lehetnek záporok és zivatarok, de számottevő csapadékra nem kell készülnünk. A szél sem lesz erős, a nappali hőmérséklet pedig 30 és 35 fok között alakul, így minden tökéletes lesz a tűzijátékhoz – írja a Süssfelnap, időjárás előrejelző oldal.

Hétfőn is folytatódik a napos idő, északkeleten és nyugaton előfordulhat zápor vagy zivatar, de jelentős mennyiségű csapadékra nem kell készülnünk. A hőmérséklet a hajnali és esti órákban 18 és 23 fok között lesz, nappal pedig 30 és 35 fok között várható, és az enyhe szél sem fog rontani a hőérzetünkön.

Nyitókép forrása: Unsplash

/egeszseg/test-es-lelek/ilyen-idonk-lesz-augusztus-20-an/