Otthon edzenél? Ez a négy magyar Youtuber a segítségedre lesz

Ha idegenkedsz az edzőteremtől és szívesebben mozogsz otthon, egyedül, akkor érdemes megnézned ezt a négy sportos magyar tartalomgyártót.

Kovács Ramóna

Az Instagramon kovirami_fit néven kereshetjük meg Ramit, aki egy vidéki sportoló anyukaként aposztrofálja magát, miközben tízezrek követik posztjai és videóit arról, hogyan tudja a sportot és a családi életet tökéletesen összeegyeztetni. A versenyaerobik múlttal és edzői képesítéssel rendelkező Ramóna főképpen az otthoni edzéshez készít videókat, melyek segítségével bárki formába lendülhet, akinek van egy szabad félórája és néhány sporteszköze. Legyen szó kardióról, HIIT-ről, fenék- vagy combformálásról, mindről készített már tartalmat.

Gökler Krisztina

Gökler Kriszti az Instagramon kezdte megosztani az egészséges életmóddal kapcsolatos tippjeit még évekkel ezelőtt, Oatmealqueen vagyis Zabkásakirálynő néven. A becenevet azóta elhagyta, de megjelent a Youtube-on is, ahol táplálkozási tanácsadóként és immáron anyukaként gyárt tartalmat. Rengeteg mozgással, edzéssel kapcsolatos videót készít csatornájára, itt lehetett végigkövetni felkészülését bikini fitnesz versenyzőként. Az is megtalálja itt a neki való tartalmat, aki kezdőként látogatna el egy edzőterembe, akit a nyaralás alatti edzés érdekel, aki szülés után térne vissza a mozgáshoz, illetve aki konkrét gyakorlatokra kíváncsi. 

Rubint Rella

A huszonöt éves Rella táplálkozási tanácsadó és fitnesz instruktor, nem mellesleg pedig Rubint Réka unokahúga, azonban hiába a közös érdeklődés, igyekezett ismert nagynénje nélkül érvényesülni. A többiekhez hasonlóan ő is aktív az Instagramon és Youtube-on is, utóbbin az egészséges recepteken túl rengeteg gyakorlatot is megmutat, és a kiegyensúlyozott fogyáshoz is találunk nála tippeket.

Orosz János

Elsősorban a tömegnövelés és az izomépítés iránt érdeklődőknek, főleg férfiaknak szól János csatornája, ahol az edzésvideók mellett a tesztoszteronszint emeléséről, az időszakos böjtről, az intermittent fastingról vagy épp a táplálékkiegészítők világáról is beszámol nekünk. 

Borítókép forrása: Shutterstock/Puzzlepix

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Hihetetlen! Megszületett Nick Jonas és Priyanka Chopra első közös gyermeke