Barion Pixel Sosem találnád ki, mit eszik Katalin hercegné: fény derült a walesi hercegné diétájára – Coloré

Sosem találnád ki, mit eszik Katalin hercegné: fény derült a walesi hercegné diétájára

2023. 08. 06.

Nem túlzás azt állítani, hogy mindenki szeretné tudni, hogyan is táplálkozik egy modernkori hercegné. Pontosabban Katalin hercegné, akinek alakja egyszerűen tökéletes.

Katalin hercegné bájos, fitt, mindig mosolyog, gondos anya, szerető feleség és viseli a brit arisztokráciára rótt kötelezettségeit is. Ezt nem lehet bármilyen étrend mellett bírni, ezért a hercegné nem titkolja, hogy odafigyel arra, mit eszik és a testmozgás is része a heti rutinjának.

Az embereket szerte a világon elvarázsolja a brit királyi család, és a lehető legtöbbet szeretnének tudni róluk. Ez magában foglalja azt is, hogy vajon mit esznek és hogyan sportolnak.

Katalin hercegné
Forrás: Julian Parker/Getty Images

A walesi hercegné állítólag sok házias ételt eszik, amit ő maga készít el, és elég profi a konyhában. Nyílt titok, hogy remekel a születésnapi torták sütésében, és úgy tűnik a nyilatkozataik alapján, hogy a sült csirke Vilmos herceg egyik kedvenc vacsorája.

Katalin hercegnéről azt is tudni lehet, hogy reggel turmixot fogyaszt. Az egyik recept szerint, amelyre egy külföldi lap hivatkozott, az energizáló italában van spirulina, kelkáposzta, matcha, spenót, kömény, koriander és áfonya.

zöldségek, smoothie
Forrás: Unsplash

A walesi herceg és hercegnő egyaránt imádják a szusit, így abból is fogyasztanak rendszeresen. Persze a legjobb minőségűt, amit a japánok is, tele omega 3-mal és egyéb értékes tengeri vitaminokkal, amitől Katalin bőre ennyire szép és üde.

sushi
Forrás: Unsplash

Katalin ugyanakkor szereti a fűszeres ételeket, de nem rajong például a mandulatejért. Amikor azonban diétázik, muszáj magtejeket innia, mert a valódi tejtermékek lassítják a fogyást.

Forrás: Just Jared
Borítókép forrása: Tim Clayton/Getty Images