Barion Pixel Meghan Markle szerint Katalin hercegné beleavatkozik a házasságába – Coloré

Meghan Markle szerint Katalin hercegné beleavatkozik a házasságába

2023. 07. 26.

Új botrány alakul Meghan hercegné és Kate hercegné között! Harry herceg felesége úgy gondolja, hogy a leendő királyné még mindig túlságosan beleavatkozik a házasságába.

Katalin hercegné békülne

Meghan Markle és Katalin hercegné kapcsolata az első perctől kezdve nem felhőtlen, kifejezetten sokat lehetett hallani kettejük rossz kapcsolatáról a bennfentesektől már azelőtt is, hogy Harry herceg és a felesége távozott a királyi család dolgozó tagjai közül. A királyi alkalmazottak gyakran számoltak be kettejük heves vitájáról.

Meghan Markle és Harry herceg távozása óta pedig csak még inkább megromlott a viszonyuk. Ők ketten sorra szidták a királyi család tagjait a megszólalásaikban, például Oprah elhíresült interjújában vagy a Netflixre felkerült dokumentumfilmjükben, sőt, a fiatalabb herceg a memoárjában sem kímélte őket.

Katalin hercegné
Kép forrása: Mark Cuthbert / Contributor / UK Press / Getty Images

Harry herceg, az édesapja, III. Károly király és a testvére, Vilmos herceg állítólag a mai napig nem beszélnek, sőt, még csak nem is békültek ki – és ez állítólag nagyon zavarja Katalin hercegnét.

Katalin szörnyűnek tartja, hogy a királyi család és Harry jelenleg ilyen patthelyzetben vannak, és ilyen kevéssé tartják a kapcsolatot. Szinte kizárólag Meghant okolja ezért, és minél tovább tart ez a helyzet, annál jobban felbosszantja és frusztrálja

– árulta el egy bennfentes a Heat magazinnak.

Katalin hercegné emiatt az elmúlt hetekben többször is megpróbált kapcsolatba lépni Harry herceggel harmadik személyeken keresztül:

Katalin azt mondta a palota munkatársainak, akik még mindig beszélnek a sussexiekkel, hogy szerinte Harryvel nagyon rosszul bánnak.

Katalin hercegné
Kép forrása: Chris Jackson / Staff / Chris Jackson Collection / Getty Images

Meghan Markle mérges

Az pedig, hogy a sógornője ennyire beleszól az életébe, és különösen a házasságába, rettenetesen zavarja Meghan hercegnét, és nagyon mérges emiatt. Az ex színésznő állítólag annyira dühös, hogy meg sem hallgatta Katalin hercegnét:

Meghan dühös, és úgy gondolja, Katalinnak nincs joga beleavatkozni a házasságába. Álmában sem tenné ezt vele és Vilmossal.

Sajnos, a beszámolók alapján nem úgy tűnik, hogy a brit királyi családba a közeljövőben beköszönthet a béke és kibékülhetnek a családtagok.

Forrás: OK!

Borítókép forrása: Tim Clayton – Corbis / Contributor / Corbis Sport / Getty Images