Barion Pixel 10 éves a trónörökös! György herceg fantasztikus fotósorozattal mutatta meg, milyen egy tudatos kis herceg – Coloré

10 éves a trónörökös! György herceg fantasztikus fotósorozattal mutatta meg, milyen egy tudatos kis herceg

2023. 07. 24.

Magabiztosan mosolyog a kamerába György herceg, aki június 22-én töltötte be a 10. életévét.

A kamerák előtt mindig kissé félénk és visszafogott leendő király, György herceg feltűnően nyugodtnak látszott, amikor a hónap elején pózolt kedvenc profi fotósuknak, Millie Pilkingtonnak, Windsorban.

A hagyomány szerint a képet szülei, Vilmos, walesi herceg és Katalin, walesi hercegnő osztották meg legidősebb fiuk születésnapja alkalmából. Megköszönik a nyilvánosságnak és a médiának a támogatást és a magánélet tiszteletét, amelyet gyermekeik a családjukban kapnak.

György herceg
Forrás: Karwai Tang/Getty Images

A kis György apja kiköpött mása: lezseren elegáns a kockás ingben, kékeszöld chino nadrágban, melyhez barna, fűzős velúr cipőt vett fel. Mosolya pedig tényleg magabiztos és nagyon kedves, egy tudatos kis herceg benyomását kelti, aki már 10 évesen tisztában van mindennel, ami körülötte zajlik.

Habár összességében édesapját formázza, szikrázó mogyoró-zöld szemei ​​Katalinra emlékeztetnek. Akárcsak nővére, a nyolc éves Sarolta hercegnő és ötéves fivérük, Lajos herceg, György is a berkshire-i Lambrook iskola tanítványa. Az utódok állítólag kimondottan szeretik a windsori életüket, ahol most a királyi birtokon lévő Adelaide Cottage-ban élnek.

György herceg ebben a tanévben képviselte iskoláját a krikett versenyeken, és félelmetesen jó úszónak és tengerésznek is bizonyult, vagyis mindkét szülője tehetségét megörökölte.

A kis hercegre már sokkal könnyedebb élet várhat, mint elődeire. Nem kötelezik például katonai szolgálatra, mielőtt a trónra lép, sőt, akár űrhajós is lehet, ha éppen ahhoz van kedve az uralkodás előtt.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto