Barion Pixel György herceg egészen elképesztő előszülinapi ajándékot kapott – Coloré

György herceg egészen elképesztő előszülinapi ajándékot kapott

2023. 07. 18.

György herceg csak július 22-én ünnepli majd 10. születésnapját, de úgy tűnik, korai ajándékot kapott: egy wimbledoni utazást!

György herceg szüleihez, Katalinhoz és Vilmos herceghez, valamint nővéréhez, a 8 éves Sarolta hercegnőhöz csatlakozhatott a rangos tenisztornán vasárnap.

A kirándulás alkalmával mindkét királyi sarj kékbe öltözött, és egymás mellett ültek a királyi páholyban szüleik között. Hiányzott az eseményről az 5 éves Lajos herceg, akit talán még túl fiatal egy ilyen eseményhez, főként, hogy rendszeresen csintalankodik a nyilvános rendezvényeken.

György herceg
Forrás: Max Mumby/Indigo/Getty Images

A gyerekek nagy áhítattal ültek szüleik mellett, szorosan figyelték a játékot és féktelen izgalommal és meglepetéssel reagáltak az eseményekre. A wimbledoni tenisztorna rangos esemény, rengeteg híresség látható ilyenkor a lelátókon és a páholyokban. Idén például látható volt Idris Elba, Emma Watson, Daniel Craig és felesége, Rachel Weisz.

György hercegnek ez a második alkalma Wimbledonban, miután tavaly nyáron debütált az eseményen, hogy megnézze a Nick Kyrgios és Novak Djokovic közötti döntőt. Sarolta viszont először vett részt a sporteseményen.

Forrás: People
Borítókép forrása: Karwai Tang/Getty Images