Barion Pixel Gwyneth Paltrow megmutatta, hogyan lehet otthon is luxus wellness élményben részünk – Coloré

Gwyneth Paltrow megmutatta, hogyan lehet otthon is luxus wellness élményben részünk

2022. 08. 09.

Gwyneth Paltrow egy ideje sokkal inkább az életmód tanácsadásban és az egészség nagyköveteként találta meg önmagát, mintsem színésznőként.

Gwyneth Paltrow bevezette a rajongókat az otthoni luxusfürdőzési rutinjába. A 49 éves színésznő megosztott egy videót, amelyben lépésről lépésre bemutatja az otthoni luxus wellness-t szaunájában és gőzfürdőjében, a kaliforniai Montecitóban.

Gwyneth Paltrow
Forrás: Northfoto

A fehér fürdőköpenyes Gwyneth Paltrow azzal kezdte, hogy üdvözölte a nézőket a házi gyógyfürdőjükben: „Van egy gyönyörű kis szaunánk, és van gőzkabin is, hideg zuhannyal. Brad egy megszállott hidegimádó, szeretjük a jó szaunát, aztán a hirtelen hőmérsékletváltást.” – mesélte magáról és férjéről, Brad Falchukról.

A Nagyon nagy Ő egykori sztárja saját márkás wellness- és életmód termékeinek, a GOOP családnak a használatát is bemutatta a szeánsz közben. A fiatalító és revitalizáló otthoni élmény egyik kelléke például egy hámlasztókefe (G. Tox Ultimate Dry Brush), ami egyszerre tesz jót a bőrnek, valamint fokozza a szövetek keringését, elősegíti az utána következő izzadás általi méregtelenítést. Mielőtt Gwyneth beülne a szaunába, mindig körkörös mozdulatokkal lekezeli magát ezzel a termékkel.

A test bizsergető felpezsdítése után a hajápolás következik, mielőtt kitenné szőke fürtjeit a melegnek vagy a gőznek. A színésznő a GoopGlow Restore and Shine hajszérummal kezeli hosszú haját, amitől puha, fényes és könnyen kezelhető lesz a haj, akármilyen igénybevétel után. A terméket legalább húsz percig a hajon kell hagyni, bemasszírozni a fejbőrbe is, és a sztár szerint akár éjszakai pakolásként is fent hagyható, annyira természetes.

Ezután bemutatta kedvenc termékét, a Martini Emotional Detox fürdőszappant. A nap végére ajánlja, mégpedig a tökéletes ellazuláshoz, és állítása szerint a testet és a lelket is méregteleníti. „Ezt egy csodálatos akupunktúrás szakemberrel fejlesztettem ki, aki hihetetlenül jártas az illóolajok művészetében. Meleg vízbe teszem, és minden nap végén legalább húsz percig áztatom magam vele. A prémium himalájai sók és csodálatos illóolajok keveréke csodákat tesz.”

Az otthoni wellness utolsó mozzanatai a tusolás és hajmosás. Utóbbihoz himalájai sóradír sampont használ, míg a fürdés után természetesen GOOP-os testvajjal kényezteti minden porcikáját.

A Szerelmes Shakespeare színésznője azt is elmondta, hogy 25 éves koráig nem volt ennyire tudatos az életmódjában, ám azóta minden napját ilyen rituálék teszik ki. A szépségápolás mellett imád olvasni, kirándulni, ha pedig mozgásformákról van szó, az ashtanga jógára esküszik.

Ez is érdekelhet: Gwyneth Paltrow otthona: sikk és modern letisztultság jellemzik az új fészket

Újonnan épült kaliforniai házának tervezésekor Gwyneth Paltrow olyan otthont szeretett volna létrehozni, amelyben a sikkes, európai stílus találkozik a modern letisztultsággal. Terve sikerült, hiszen montecitói otthona a békés luxus kacsalábon forgó palotája lett a procedúra végére. Ha szeretnéd tudni, milyen lett a végeredmény, olvasd el a cikkünket!

Forrás: dailymail.com

/divat/szepseg/gwyneth-paltrow-otthoni-wellness/