Barion Pixel Gwyneth Paltrow fia, Moses pont úgy néz ki, mint apja, Chris Martin fiatalabb változata – Coloré

Gwyneth Paltrow fia, Moses pont úgy néz ki, mint apja, Chris Martin fiatalabb változata

2023. 06. 29.

A színésznő, Gwyneth Paltrow megosztott egy képet fiáról, Moses Martinról, aki épp úgy néz ki, mint rocker apja, a Coldplay frontembere.

Nem esett messze az alma, sőt, egy az egyben szinte klónozták. Gwyneth Paltrow és Chris Martin lassan felnőtt fia igazán jó géneket örökölt a szüleitől. A sztáranyuka egy képet osztott meg a közösségi médiában, amelyen a 17 éves fiú édesanyjával ellátogatott a Fondazione Prada művészeti központba Milánóban, Olaszországban.

A közös fotón Moses több centivel magasabb már, mint az anyja. A srác világoskék inget visel egy elegáns nyakkendővel, fekete rövidnadrágot és egy napszemüveget a feje tetején. Az életmód tanácsadóvá vált Gwyneth pedig szokásosan igazán stílusos, egy piros-fehér csíkos felsőben, rövidnadrágban és magasszárú tornacipőben.

Gwyneth Paltrow és Chris Martin kapcsolata kifejezetten jó, kölcsönösen tisztelik és szeretik egymást, nagy egyetértésben nevelik Moses-t és 19 éves nővérét, Apple-t, aki pedig anyja szakasztott mása. A színésznő nemrég apák napja alkalmából is felköszöntötte híres exét.

Gwyneth Paltrow
Forrás: Paul Hubble/Getty Images

A sztár szülők 2003-ban házasodtak össze, 2014-ben költöztek külön, majd három évvel később végül elváltak. Chris Martin utána randevúzott Jennifer Lawrence színésznővel, és sokáig egy párt alkottak Dakota Johnsonnal is, akivel többször szakítottak, de a mai napig nem tisztázott, hogy együtt vannak-e vagy sem. Gwyneth pedig Brad Falchuk felesége lett.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto