Ezt súgta Gwyneth Paltrow vádlója, Terry Sanderson fülébe, amikor távozott a bíróságról

2023. 04. 01.

Gwyneth Paltrow megnyerte a síbalesettel kapcsolatos ügyet, ami kisebb komédiába fulladt már a bíróságon.

Látni kellett, hogy elhiggyük, ami Gwyneth Paltrow-val történt az elmúlt hetekben, ugyanis a peres eljárás inkább valamilyen áprilisi tréfára emlékeztetett. A filmsztárt Terry Sanderson nyugdíjas látszerész azzal vádolta, hogy síbalesetet okozott neki egy Park City-i sípályán, aminek következtében súlyosan megsérült. Az eset még 2016-ban történt. Gwyneth azonban másképp emlékezett a történtekre, szerinte a férfi tapadt rá hátulról, még valamiféle furcsa hangokat is hallatott, aminek szexuális töltete lehetett, végül a lécek összeakadtak és elestek.

Gwyneth Paltrow
Forrás: Northfoto

Az esküdtszék úgy ítélte meg, hogy Terry volt 100%-ban hibás a balesetben, és ezért Gwyneth Paltrow kapott egy szimbolikus 1 dolláros kártérítést, amelyet ellenkeresetében nyújtott be követelésként. Korábban Taylor Swift is így járt el egy peres ügyben, és ezt fel is hozták Paltrow-nak, ami újabb komikus párbeszéddel járt közte és az ügyésznő között, a jogász ugyanis arról érdeklődött, barátnők-e ami teljesen irreleváns volt az ügyben.

A szerdai bírósági tárgyaláson felolvasták Gwyneth Paltrow két gyermekének vallomását is, akik jelen voltak a téli vakáción. A gyerekek, Apple és Moses, akik mindössze 11 és 9 évesek voltak a 2016-os incidens idején, nem voltak jelen a tárgyalóteremben, beadványukat az esküdtszék számára a jogász olvasta fel. A gyerekek egyike sem látta a tényleges ütközést, de édesanyjuk elmondta, mikor odasiettek, hogy a férfi hátulról neki ütközött.

A tárgyalás végén, amikor a Nagyon nagy Ő sztárja elhagyta a bíróság termét, odalépett vádlójához és súgott neki valamit. Terry Sanderson ügyvédje később elmondta, hogy Gwyneth azt mondta: „Minden jót kívánok!”. Mire a férfi azt válaszolta: “Köszönöm, kedvesem.”

Forrás: Just Jared
Borítókép forrása: Northfoto