Barion Pixel Gwyneth Paltrow egyszerre tartja félelmetesnek és vonzónak az öregedést – Coloré

Gwyneth Paltrow egyszerre tartja félelmetesnek és vonzónak az öregedést

2023. 11. 16.

Az őszülés nem jár ugyan fizikai fájdalommal, de annál nehezebb lehet azt megélni. A lelket megtépázó, az öregség jeleként számon tartott szürke hajszálakkal Gwyneth Paltrow sincs kibékülve, mégis hajtja a kíváncsiság.

Számos tényezőtől függ, hogy kinél milyen korban jelennek meg az ezüst tincsek, de tény, hogy van, akinek az életében egész fiatalon bekövetkezik az. A genetikai hajlam fontos tényező ebben, de több mindentől függ.

Lesz szürke korszak?

Gwyneth Paltrow nemcsak jártas a szépségiparban is, de alapítója és vezérigazgatója a Goop nevű vállalkozásnak. Az életmód- és wellnessmárkában utazó híresség szépségtermékei megosztóak, extrémek és drágák, ennek ellenére sok rajongója van.

Egy kedvelője feltette azt a kérdést, hogy lesz-e valaha szürke (azaz ősz) korszaka?

Nem tudom, elég bátor vagyok-e ehhez, de nagyon kíváncsi vagyok.

Paltrow festeti a haját, de hisz a természetességben. Pontosan ez a véleménye a plasztikáról is. Vagyis nem szeretne 50 pluszosan azért kés alá feküdni, hogy 28-nak nézzen ki. Ez sem nem vonzó számára és nem is érdekli.

Úgy érzem, van valami igazán csodálatos abban, ha hagyjuk, hogy a természet haladjon a maga útján, és valóban teljes mértékben befogadjuk azt.

Az azonban a sztár számára is elsőrendű, hogy jól nézzen ki és jól is érezze magát a bőrében. Olyan kettősség ez, amely során elfogadja az öregedés tényét és annak jeleit, de e mellett is jól csodásan szeretné érezni magát.

Gwyneth Paltrow új fejezetet nyitott

Szeptember végén töltötte be az 51. évét, de mindig úgy gondolta, hogy 50 felett le fog lassulni az élete. Azt hitte, hogy le fog csendesedni, de tévedett. Mégis úgy tekint erre az időszakra, hogy egy új fejezetet nyitott életében.

Hiszem, hogy az élet, különösen a nők számára, fejezetekből áll. Ez valóban egy új fejezet lesz számomra.

Nyitókép forrása: Dimitrios Kambouris / Staff / Getty Images