Barion Pixel 3 bőrápolási tipp, amelyre Dakota Johnson esküszik – Coloré

3 bőrápolási tipp, amelyre Dakota Johnson esküszik

2023. 03. 25.

Jellegzetes, résnyire nyitott mosolyával, éles arccsontjával és gyönyörű, zöldeskék szemeivel Dakota Johnsont természetes szépségként ismerik el Hollywoodban.

Dakota Johnson – aki Melanie Griffith és Don Johnson lánya – nagy hangsúlyt fektet bőre ápolására és védelmére, hogy az rugalmas és egészséges maradjon. A vörös szőnyegen is mindig természetes hatást kelt, mintha nem is lenne rajta smink, és elmondása szerint, nem is visel sokat.

Dakota Johnson
Forrás: Northfoto

Dakotának nemcsak édesanyja teremtett szépségideált, hanem nagymamája, a szintén színésznő Tippi Hedren is. Sok hasznos tanáccsal látták el a gyönyörű sztárt, aki az idők folyamán kialakította saját rutinját, hiszen híres édesanyjához képest a jóval visszafogottabb megjelenést kedveli.

Minőség

A Suspiria sztárja számára a minőség fontosabb, mint a mennyiség, illetve az egyszerűséghez ragaszkodik.

Valóban egyszerűbb rutinom van: reggel és este megmosom az arcom, majd hidratálom, valamint napközben adok hozzá egy kis fényvédőt is.

Dakota szereti a Lancer termékeket, a hírességek kedvenc öregedésgátló termékcsaládját, amelyet Dr. Harold Lancer fejlesztett ki. A fontosabb események előtt, mielőtt sminket kapna, Dakota Johnson arcát megmasszírozzák.

Arcmasszázs

A finom arcmasszázs felpezsdíti a mikrokeringést, így a bőr természetes színe megjelenik, életteli lesz és jobban is érzi magát. Erre pedig jöhet valamilyen prémium kategóriás minimál smink. Ha van rá idő, a masszázs után egy könnyed maszkot is feltesz az arcára, kiváltképp a szemkörnyékre. Ezekből a Sisley termékcsaládot preferálja a sztár.

Dakota Johnson
Forrás: Northfoto

Gyorssegélynek kókuszolaj

A mindennapokban szinte semennyire sem sminkel a színésznő, maximum egy kis szájfény és egy gyors szempillaspirál kerül az arcára. Viszont bárhova megy, van nála kókuszzsír, mert szerinte az mindenre jó: ajakra, száraz bőrre, smink után hidratálni és még az irritációkra is.

Dakota Johnson
Forrás: Northfoto

Forrás: Women’s Health

Borítókép forrása: Northfoto

/divat/szepseg/dakota-johnson-borapolas/