Barion Pixel Ezeket a smink bakikat tilos elkövetni 2021-ben! – Coloré

Ezeket a smink bakikat tilos elkövetni 2021-ben!

2021. 05. 29.

Némelyik sminktrend csak jön majd megy, mire észbe kapunk, már idejétmúlttá is vált.

Bár jó néhány sztár rukkolt elő saját kozmetikummal vagy sminkkel az elmúlt időszakban, a pandémia nem igazán kedvezett annak, hogy ezeket bárki is próbálgassa.

Jennifer Lopez At The 2018 American Music Awards In Los Angeles
Forrás: northfoto

Kivéve persze, akiket meghívtak Ariana Grande esküvőjére, az Oscar gálára, vagy hasonló volumenű eseményekre. A legtöbben azonban a négy fal között mutogattuk csak magunkat, meg az online meetingeken. Nem is csoda, ha néhányan még most csodálkoznak rá 1-1 lecsengett trendre, hiszen az Instagramon időről időre el tudnak szabadulni a hol röhejes, hol ijesztő hajtások.

Érdemes naprakésznek lenni, különben se JLo se Kylie Jenner nem ment meg attól, hogy sminkbaklövést kövess el. Nézzük, melyek azok a trendek, amelyek eltűntek vagy nagy változáson estek át, és ezért 2021-ben résen kell lenni velük!

  • Itt van mindjárt a Kylie Jenner féle matt, szinte testszínű rúzskollekció. Nos, ha jót akarsz magadnak, és hallgatsz a legnagyobb divatházak legújabb trendjeire, akkor idén már jól kirívó, erős színű, harsány színt választasz ajkaid hangsúlyozására.
https://www.instagram.com/p/CPV4MJxHVeu/
  • Eltűnnek az erős szájkontúrok és a túl hangsúlyos arcpirosítók is. A krémpúderek ajánlatosak idén, melyek a természetes hatást erősítik. Ezt lehet feldobni az említett erős rúzzsal. A jelszó tehát „krémpír”.
https://www.instagram.com/p/CLNbCl6lI9Y/
  • Idén le lehet számolni a matt tökéletességgel. A teljes fedésű, matt alapozók nem kívánatosak a kifutókon 2021-ben, a fókuszba a természetes tökéletlenség kerül, persze ügyesen sminkelve. Ne tüntessük el a szeplőket, maradjon az arcbőr kicsit fénylő és üde – javasolják a legnagyobbak.
  • Fújtak a pókpilláknak is! A Twiggy-szerű megjelenést és a vaskos pillákat úton-útfélen láthatjuk, mert mind a műszempilla iparban, mind a spiráloknál ezek voltak a meghatározó irányok. Tényleg elképesztő, hogy az utolsó zsákfaluban is mindenki vaskos pillákat visel, és ideje volt kicsit megszelídíteni a dolgokat. Ebben az évben ismét a dús, de természetes hatású szempilla a trend.
  • Ha téged is magával ragadott Gaga és Ariana szemceruza trendje a Rain On Me-ből és felfestetted a fehér zászlót, akkor időben szólunk: állj le vele! A szárnyas szemceruzáknak és a túlhangsúlyozott macskaszemeknek vége!
  • Hihetetlen, de trendként ütötte fel a fejét a henna-szeplő is. Ezt nehéz is ragozni, mert már önmagában az érthetetlen, hogy ilyen elindulhat. Ahogy a természetes, valódi szeplő menő, úgy a fake, bizony komoly bakinak számít.
Forrás: vogue.eu.uk