Hírességek titkos esti szépségápolási rutinjai

2021. 05. 19.

Nem hiába alszanak 8-10 órákat a sztárok…

Egy fotózás, egy forgatás vagy éppen egy fontos vörös szőnyeges esemény tökéletes megjelenést követel.

Jennifer Lopez Arrives At The Apollo Theater In New York
Forrás: northfoto.com

Ám, a hírességek is csak emberek. Nekik is karikás reggel a szemük, kócos a hajuk, és bizony apróbb bőrhibáik is vannak, ugyanakkor velünk ellentétben igyekszenek minél több trükköt bevetni annak érdekében, hogy ezt egy percig se vegyük észre.

Kozmetikusok és szépségszakértők is sokszor hangoztatják, hogy a bőr egészségének, rugalmasságának és szépségének megtartásához elengedhetetlen az alvás, amit a világ leghíresebb női annak rendje és módja szerint be is tartanak, csak éppen a maguk módján.

Lássuk, mely hírességek, mivel teszik még hatásosabbá az esti pihenést!

Salma Hayek

A gyönyörű színésznő alvás előtt kalciumot és magnéziumot vesz be. Állítása szerint így sokkal jobban alszik.

Bella Hadid

A szupermodell a zene erejében hisz. Van egy speciális lejátszási listája, amelyen csak meditációs és nyugtató számok hallhatóak.

Lea Michele

A színésznő meleg citromos vizet iszik lefekvés előtt, amely belülről hidratálja a szervezetét, így mélyebben tud aludni.

Mariah Carey

A kényes énekesnő a párásítók nagy szerelmese. Egy interjúban elárulta, hogy 20 párásítót találni a hálószobájában, ami segít kitisztítani a légzőszerveit és elaludni is sokkal könnyebben tud.

Gwyneth Paltrow

A csodás színésznő 40 felett is tökéletesen néz ki. Ezt pedig annak köszönheti, hogy napi 10 órát alszik. Az alvást pedig egy kiadós sófürdőzés előzi meg. Ezzel űzi ki, ugyanis a rossz energiákat.

Jennifer Aniston

A Jóbarátok sztárja a „telefondetoxban” hisz. Pontosabban abban, hogy, ha a telefonunk nincs a közelünkben esténként, akkor sokkal jobban alszunk.

Miranda Kerr

A Victoria’s Secret egykori angyala az illóolajokra esküszik. Azok közül is a levendulaolajra, amely segít nyugtatni az idegrendszert és az alvás minőségének javítását is támogatja.