Barion Pixel A krémek mellett ezekkel a kütyükkel teheted meséssé a bőrödet! – Coloré

A krémek mellett ezekkel a kütyükkel teheted meséssé a bőrödet!

2021. 05. 27.

Ha arcápolásról van szó, az emberek tudják, hogy nem érdemes spórolni a kozmetikumokon.

A kiváló minőség általában magasabb árral is párosul, de ha az ember hiúságát viszi a vásárra, akkor a pénz nem számít.

Szepsegkutyuk
Forrás: unsplash.com

Arcbőrünk szépsége, üdesége, rugalmassága persze nemcsak a kozmetikumokon múlik, hiszen sokat jelent az alapvető genetikánk, a bőrtípusunk és az életmódunk. Emellett léteznek olyan berendezések, melyekkel kicsit vitalizálhatjuk az arcunkat, segíthetjük a krémek beépülését, serkenthetjük a kollagén termelést.

Gondoljunk csak a legegyszerűbb dologra: mikor a kozmetikus arcmasszázzsal viszi be a hatóanyagokat. Egyrészt csodás érzés, másrészt hatásos is. A masszázst lemodellező kütyük segítségével a bőr feszesebbé, rugalmasabbá, egyenletesebbé válik, a pórusok szűkülhetnek, a szemkörnyéki karikák és duzzanatok enyhülnek, és a ráncok is halványodhatnak. Az ilyen berendezéseket beszerezhetjük az ismert drogériákban vagy rendelhetünk online is.

  • A görgős masszírozóknak sok változata van, egyszerre hűsítenek, masszíroznak, mivel görgőjük általában fém vagy ásvány. A masszázs serkenti a bőr mikrokeringését, stimulálja a nyirokáramlást és csökkenti a szem alatti puffadtságot is, miközben a fém vagy ásvány egyedi rezgésszáma fiatalítja a hám szerkezetét.
  • Léteznek ásványi rejuvenálók, melyeket hűtőben érdemes tartani. A vér- és nyirokkeringés fokozásával ezek a lapos eszközök megemelik és feszesíti a bőrt. Rezgéseikkel és a simító mozdulatokkal valósággal kivasalják a ráncokat, miközben nyugtatják a bőrt és megszüntetik az ödémákat is.
  • A görgős masszírozók legmodernebb változatai, mint amilyen a Nurse Jamie Uplift, több apró masszírozó követ is tartalmaznak. Így több ponton fejti ki hatását egyszerre, kellemes és javítja a kontúrokat.
  • A szónikus masszírozók hangsebességű rezgésekkel és iontechnológiával növelik a bőr hatóanyagfelvevő képességét. Krémekkel együtt alkalmazva javítják az összes bőrproblémát, feszesítenek, rugalmassá teszik a bőrt, eltüntetik a ráncokat és karikákat, fiatalítanak.
  • A vibrációs masszírozók a legkellemesebb élményt nyújtják, miközben szintén növelik az előzetesen felvitt anyagok hatását, serkentik a kollagén és elasztin termelést. Egyes fajtáik ultrahanggal vagy fénnyel kombináltak.
  • A dermarollereknek is van otthoni fajtája, de, aki kicsit is érzékeny, jobb, ha szakemberre bízza a kezelést. A dermaroller ugyanis apró tűkkel ejt sérüléseket, így kényszerítve a bőrt a megújulásra. A kezelésnek pár napig látható hatása is lehet, de ezt mérséklik a beépített gyógyító LED-fények.