Barion Pixel A legjobb 2021-es őszi sminktrendek, amelyeket még mi sem hagynánk ki – Coloré

A legjobb 2021-es őszi sminktrendek, amelyeket még mi sem hagynánk ki

2021. 09. 29.

Ha ősz, akkor bizony ideje körülnézni az idei sminktrendek között, hiszen meglepően színes és különleges tippekkel dobhatjuk fel a külsőnket.

Nincs új a nap alatt, ezért idén ősszel régi klasszikusokat köszönthetünk újra, legalábbis a legnagyobb sminkguruk szerint, akik most sem voltak restek összegyűjteni azokat a tippeket, amelyekkel az év legszínesebb évszakában is úgy csilloghatunk, mint nyáron. Tehát a finom árnyalatok, a visszafogott nappali smink és a cica szemek éppúgy helyet kapnak az őszi palettán, mint a glam és az érzéki nüanszok.

2015 Cfda Fashion Awards
Forrás: Northfoto

Nézzük, mikből is lesz érdemes mazsolázgatni az őszi szezonban:

  • A cica szemek a szemhéj kihúzását, a tusvonal meghosszabbítását jelentik. Ezt több sztár is alkalmazza, ki szerényebb, ki erősebb változatban.
  • Az ultra hosszú szempillák megőrizték népszerűségüket, hiszen a járvány elleni maszkok a szemekre helyezték a legnagyobb hangsúlyt. Várhatóan a tendencia folytatódik, és ezt pl. Addison Rae is jól tudja. A pilla töltés tehát nem maradhat el ősszel sem.
https://www.instagram.com/p/CTuYaAtlOV1/
  • A buja műszempillák népszerűsége is töretlen, egy-egy alkalomra azok is feltehetik, akik nem akarnak töltögetéssel bajlódni, és amúgy nem szeretik az extra viseletet. Esküvőkre, rendezvényekre, koncertekre kiválóak.
  • Megan Fox egyértelműen bemutatta az idei ősznyitó eseményeken, hogy az erős árnyalatú rúzsokkal sosem lehet mellélőni. Egy natúr sminkhez éppúgy kiválóak, mint egy eseményen viselt glamhez. Játsszunk hát az árnyalatokkal, a színekkel, amelyeket ajánlott a fényes változatban is elkészíteni.
  • A fekete lágyrész, azaz a szemek teljes körberajzolása szemceruzával nemcsak a középiskolákban hódít. Számos sztár alkalmazza, de a Netflix Szexoktatás című sorozatsikerében is visszaköszön.
  • A grafikus lágyrész az idei ősz nagy durranása. A színek és a kontrasztok elképesztő megjelenést kölcsönöznek a szemnek.
  • Természetes szemöldök. Itt az ideje elfogadni és örülni neki, hogy a tetovált, vonal vékony szemöldökök teljesen eltűntek és egyáltalán nem esztétikusak.

Forrás: harpersbazaar.com

/divat/smink/a-legjobb-2021-es-oszi-sminktrendek-amelyeket-meg-mi-sem-hagynank-ki/