Barion Pixel Vagány, merész darabok uralják a londoni Fashion Week kifutóit – Coloré

Vagány, merész darabok uralják a londoni Fashion Week kifutóit

2022. 02. 28.

A londoni Fashion Week rendezvényt szakmai berkekben gyakran a New York-i Fashion Week kistestvéreként emlegetik, persze ettől még nem kevésbé látványos, mint a „nagytestvér”. Cikkünkben megmutatjuk, ezúttal milyen vagány darabok uralják a kifutót.

Felmerülhet a kérdés, hogy miért olyan jelentőségteljes a londoni Fashion Week, nos leginkább azért, mert sokak szrint nincs még egy olyan város, ahol a kockázatvállalás és a merész stílus ilyen erőteljesen megmutatkozna a tervezők kollekcióiban. Az idei év egyik legnagyobb durranása Harris Reed brit-amerikai tervező divatbemutatója, amin Sam Smith Oscar-, Golden Globe-, valamint többszörös Grammy-díjas angol énekes-dalszerző is fellépet. De említhetnénk Conner Ives amerikai divattervező showját is, akinek ez volt a második divatbemutatója, melynek sztárja pedig nem más, mint Jourdan Dunn, brit modell volt. Sőt, még a világhírű szupermodell Irina Shayk is tiszteletét tette Matty Bovan divatbemutatóján. (A modell éppen Michel Kors kollekcióját népszerűsítette New York-ban, amikor elvállalta a londoni szereplést.)

A londoni Fashion Week legvagányabb összeállításai

Futurisztikus elemek, egyszerre merész és visszafogott színek, valamint a különféle anyagok és textúrák keveredése jellemzi leginkább az idei londoni Fashion Week-et, alább – a teljesség igénye nélkül – bemutatunk párat a szerintünk legvagányabb outfitekből.

Borítókép forrása: Shutterstock/Puzzlepix