Barion Pixel Hókusz Pókusz 2. hivatalos premierdátuma többé már nem titok – Coloré

Hókusz Pókusz 2. hivatalos premierdátuma többé már nem titok

2022. 05. 18.

Már egy ideje tudni, hogy Halloween egyik kedvenc filmklasszikusa, a Hókusz Pókusz és ezzel együtt a három gonosz boszorkány visszatér!

A 1993-as Hókusz Pókusz második részében természetesen Sarah Jessica Parkert, Bette Midlert és Kathy Najimyt is tiszteletüket teszik, mint a már jól ismert Sanderson nővérek, akik kivannak éhezve a bosszúra és az újabb gonoszságokra. A közelgő folytatás csaknem 30 évvel az első film megjelenése után lesz látható a Disney+-on.

'hocus Pocus' By Kenny Ortega, Usa, 1982.
Forrás: Northfoto

A szinopszis szerint három fiatal lány véletlenül visszahozza a Sanderson nővéreket a mai Salembe, akik még erősebben és még gonoszabban lendülnek támadásba, hogy minden dühüket és bosszú iránti vágyukat az ott élő tinédzsereken töltsék ki. A három lánynak ezért nemcsak a saját életüket, hanem mindenki másét is meg kell menteniük.

A Hókusz Pókusz mostani szereplőgárdájához természetesen néhány új név is csatlakozik. Többek között Whitney Peak (Becca), Lilia Buckingham (Cassie) és Belissa Escobedo (Izzy). Ők alakítják a három fiatal nőt, valamint Froy Gutierrez, Sam Richardson, Hannah Waddingham, Tony Hale, Juju Brenner, Taylor Paige Henderson és Nina Konyha is szerepet kapott a filmben.

Hókusz Pókusz
Forrás: Northfoto

A legfontosabb információt pedig tegnap végre hivatalosan is megosztották a készítők, hiszen mindenki arra várt, hogy egy pontos dátumhoz is kötni lehessen a Hókusz Pókusz 2. debütálását. Ez pedig 2022. szeptember 30-án lesz!

Ez is érdekelhet:

Avatar

A James Cameron által rendezett Avatar 13 éve, 2009-ben debütált a mozikban, amely elképesztő sikereket söpört be, hiszen ez volt az első olyan egész estés alkotás, amely 3D-s élményt nyújtott a nézőknek. A rendező ezért semmiképp nem akarta elkapkodni remekműve második részét, hiszen az elsőnél csak jobb és felejthetetlenebb élménnyel akarja hazaengedni a közönséget. Ha többet szeretnél tudni a folytatásról, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: deadline.com