Megérkezett az első fotó Sarah Jessica Parkerről a Hókusz Pókusz 2-ben

A nagy sikerű családifilm folytatást kapott és végre vannak forgatási fotók is!

A készítők úgy gondolják, meg lehet ismételni az 1993-as film sikerét, így az eredeti szereplőgárdával készül a Hókusz Pókusz folytatása, vagyis viszontláthatjuk Sarah Jessica Parkert, Bette Midlert és Kathy Najimyt.

'hocus Pocus' By Kenny Ortega, Usa, 1982.
Forrás: Northfoto

Az 56 éves Sarah Jessicát a közelmúltban látták a forgatáson, a Rhode Island állambeli Newportban, az 1741-ben épült Old Colony House előtt. Miközben a grúz stílusú téglaépületben forgatott – ami egykor a gyarmati törvényhozás találkozóhelye volt -, Parker többszínű boszorkányjelmezbe öltözött, amely az első filmben szereplő ruhájára emlékeztette a rajongókat. A megjelenését hullámos, hosszú szőke tincsekkel egészítették ki a jelmeztervezők, ami szintén az első Hókusz Pókuszt idézi.

A Disney+ Halloweenkor jelentette be, hogy a film premierje 2022 őszén lesz a streaming szolgáltató kínálatában. A történet szerint a boszorkány nővérek újra támadásba lendülnek, méghozzá a mai Salem területén akarnak majd tinédzsereken bosszút állni az első filmben ért sérelmeik miatt. Azt is sejteni lehet, hogy a három tinilány szintén mágiát fog bevetni, vagy talán saját boszorkány képességeikre ébrednek majd rá.

Forrás: deadline.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Egzotikum a szépségápolásban: a tiaré olaj