Barion Pixel A 43 éves Kourtney Kardashian menyasszonyi ruháját akarja mindenki – Coloré

A 43 éves Kourtney Kardashian menyasszonyi ruháját akarja mindenki

2022. 05. 17.

Kourtney Kardashian és Travis Baker Las Vegasban már összekötötték az életüket, de szerették volna hivatalossá tenni egymásnak tett fogadalmukat.

Kourtney Kardashian és zenész párja tegnap hivatalosan is kimondták egymásnak a boldogító igent egy a Santa Barbara-i városházán.

Kourtney Kardashian
Forrás: Northfoto

A pár második esküvője is hasonlóan kicsi volt, ugyanis csak néhány meghívott vendég vett részt a szűk, ám annál meghatóbb ceremónián, köztük Kourtney nagymamája, Mary Jo ‘MJ’ Campbell és Travis apja, Randy.

A szertartás után egy fekete vintage kabrióval hajtottak el, majd egy montecito-i étteremben folytatták az ünneplést. Azt nem tudni, hogy Kourtney Kardashian édesanyja, Kris, testvérei (Kim, Khloe, Rob, Kendall és Kylie), valamint gyermekei, Mason (12), Penelope (9) és Reign (7) miért nem voltak jelen.

Azonban sokakat a menyasszony kicsit sem szokványos menyasszonyi ruhája érdekelt.

A reality-sztár érdekes módon a hosszú, habos-babos ruha helyett egy rövid szabású darabot választott élete legszebb napjára, amelyet bárki megvehet, méghozzá 1825 dollárért.

A nem mindennapi Dolce & Gabbana ruhát XS-től egészen 4XL méretig lehet megvásárolni, de ami ennél is érdekesebb, hogy egy normális anyagi helyzetben lévő menyasszony átlagosan 1609 dollárt költ az esküvői ruhájára, így aki nagy rajongója a Kardashian-családnak, bátran befektethet egy ilyen öltözékbe.

Az esküvői ruha mellrészén egy piros szívmotívum is látható volt, amely a két sztár szerelmét szimbolizálta.

Kourtney Kardashian és Travis Baker
A pár az idei MET-gálán. Forrás: Northfoto

A darabot egyébként egy kesztyűvel, egy hozzáillő fátyollal és egy bordó bársony anyagból készült magassarkúval egészítette ki, amelytől kapott egy kis eleganciát és hagyományos kinézetet is a viselete.

Kourtney Kardashian és Travis alig másfél éve alkotnak egy párt, de már évek óta nagyon jó barátok, és ha minden igaz, közös gyermeket is terveznek.

Ez is érdekelhet:

Paris Hilton

Paris Hiltonra végül csak rátalált a boldogság, méghozzá a kockázatitőke-befektető Carter Reum személyében, akivel ugyan jó tizenöt éve ismerik egymást, de az első randira csak 2019-ben került sor. Paris állítása szerint azóta viszont elválaszthatatlanok, és tényleg Carter számára a nagy Ő, akivel egy életre tervezi a jövőjét. Ha tudni szeretnéd, milyen volt a sztárpár esküvője, olvasd el a cikkünket!

Forrás: hellomagazine.com