Barion Pixel Hódít a Bayonetta: Mutatjuk a sztárok új, kedvenc kiegészítőjét! – Coloré

Hódít a Bayonetta: Mutatjuk a sztárok új, kedvenc kiegészítőjét!

2024. 02. 21.

Stílusok jönnek és mennek, de még a legfelkapottabb trend sem áll mindenkinek jól. A Bayonetta szemüveg is elég megosztó.

Ugyan Mindy Kaling színésznő már 2018-ban Twitteren próbálkozott rávilágítani a kicsi szemüveg erejére, de válaszul kapott hideget és meleget.

A Bayonetta-reakció

Anne Hathaway például az Instáján örökítette meg Kaling tweetjét ésezt írta színésztársának

Azt hiszem, megbánjuk ezt az apró napszemüveges megjelenést.

A mindig vicces Ryan Reynolds inkább nemtetszését fejezte ki a trend iránt. Akkor még nem is sejtették, hogy 6 év után újra erejét veszi a kis szemüveg.

Újra hódít a kicsi szemüveg

Február 4-én adták át a Grammy-díjakat és a ceremónián Doja Cat egy ilyen szemüvegben jelent meg.

Sexyy Red már évek óta visel hasonló szemüveget és Reneé Rapp is ebben bukfencezett a Saturday Night Live-ban, de egyre többen mutatják meg magukat az apró szemüvegben.

A Bayonetta kategóriába sorolt szemüveget nevezik irodai vagy könyvtáros szemüvegnek is. Jellemzően kicsik, téglalap alakúak és lehet a sarkoknál lekerekített. Akár a nagyobb üzletláncok forgatható pocain, filléres tételként beszerezhető szemüveggel is össze lehetne téveszteni.

Az AZYR Specs alapítója, Maureen Ryza szerint

A kis téglalap alakúakat nem igazán tudom tartani. Ezek azok, amelyek nagyon gyorsan mennek. Ha ilyen szemüveget veszel fel, sokkal inkább személyiséget veszel fel, mint hogy szemüveget viselj a szemed védelmére.

Tehát veszik, mint a cukrot.

Nyitókép forrása: Jeff Kravitz / Contributor / Getty Images