Barion Pixel Ryan Reynolds és Hugh Jackman mentik meg a szuperhős-filmeket – Jön a Deadpool 3 – Coloré

Ryan Reynolds és Hugh Jackman mentik meg a szuperhős-filmeket – Jön a Deadpool 3

2024. 01. 31.

Érkezik a Deadpool harmadik része, ami az egész Marvel-univerzumot megmentheti!

A Deadpool harmadik része hamarosan a mozikba kerül, és a verebek azt csiripelik, hogy a film az egész Marvel Univerzum megmentője lehet. Ez a veréb nem más, mint az X-Men: Az elsők rendezője, Matthew Vaughn, aki egy podcastben mesélt a készülő filmről:

Biztos vagyok benne, hogy ezekben a percekben is zajlik a vita Ryan Reynolds és Hugh Jackman között arról, hogy Deadpool vs. Rozsomák vagy Rozsomák vs. Deadpool legyen a film címe. Ez lesz a lökés, amivel a Marvel-univerzumot felrázzák és új életre keltik. Azt hiszem, hogy Ryan Reynolds és Hugh Jackman az egész Marvel-univerzumot meg fogják menteni.

Amit a Deadpool 3-ról tudni lehet

A Deadpool 3 sikerére igencsak szükség van, mivel a Hangya és Darázs: Kvantumánia című film nem szerepelt olyan jól, mint várták, sőt, a legalacsonyabb bevételt hozó Marvel-film lett. Hugh Jackman régóta várt arra, hogy visszatérhessen Rozsomákként, ami a Deadpoolnak is jót tesz. Kérdés, hogy a film készülését mennyiben határozza meg, hogy a mocskos szájú Deadpool most a Disney égisze alatt fog készülni, s bár már a forgatások befejeződtek, a vágáson még sok minden múlhat.

A Deadpool igazi Marvel-sztárrá tette Ryan Reynolds-t / Kép forrása: Nicholas Hunt / Getty Images
A Deadpool igazi Marvel-sztárrá tette Ryan Reynolds-t / Kép forrása: Nicholas Hunt / Getty Images

A filmet eredetileg május 3-án tervezték bemutatni, ám a hollywoodi dolgozók sztrájkja miatt, mint minden, ez is késni fog.

Ryan Reynolds így írt az Instagramon a forgatások végeztével:

A ruhában elvész a vér és az izzadság is. De ma, a Deadpool forgatásának végeztével leginkább a könnyek vesztek el benne. Óriási és örökké tartó hála a filmünk szereplőnek és stábjának, akik Shawn Levy kitartó vezetésével küzdöttek a széllel, esővel, sztrájkkal és Hugh Jackmannel.

Mint hozzátette, várhatóan július 26-án kerül a mozikba a film.

Forrás: Variety.

Nyitókép forrása: Marvel Studios / Deadpool Twitter