Barion Pixel Bundesliga séró újragondolva: Hódít a shullet frizura – Coloré

Bundesliga séró újragondolva: Hódít a shullet frizura

2024. 05. 09.

Nem minden mesterfodrász boldog a gondolattól, hogy ez divatba jött.

Ha azt gondoltad, a nyár már nem tud olyan frizura trendet tartogatni, amin igazán meglepődsz, maximum a balayage irányzatot vagy a Copacabana-melírokat frissítik fel a beauty guruk, akkor kapaszkodj meg, mert a foci EB inspirált egy izgalmas, de elég sokkoló női irányzatot, ez pedig a shullet.

Egyre több sztárcsaj próbálja ki a Bundesliga, azaz elöl rövid, hátul hosszú irányzatot, amit a ’80-as években imádtak az emberek, kortól és nemtől függetlenül, csak épp 2021-ben egy kis újítás került bele.

Anyáink frizurája másképp?

A klasszik Bundesliga, avagy angolul mullet sérótól azért tér el a shullet, mert bár az eleje rövid, és hosszabb, a hátulja kócos, tépett is, épp emiatt a mullet és a shag, azaz tépett, kócos szavak összerakásából született meg a shullet. A 21. századi változat elöl kifejezetten dús és tömött, hátul pedig ki van ritkítva kicsit bozontosan.

Sokan hangsúlyos frufrut is kérnek hozzá, ami szintén a dús, telített részét erősíti ennek az elöl és hátul teljesen külön életet élő frizurának.

Lehet kifejezetten nőiesen is viselni, például hátul kicsit hullámosítva, vagy még hosszabbra növesztve, a lényeg, hogy az elejétől különbözzön.

Mivel lépcsőzetesen vágja a fodrász, nagyon könnyű beszárítani, sőt, akár magától is stílusosan megszárad.

shullet haj
Kép forrása: Instagram

Ha kipróbálnád ezt a kicsit extrém, de mostanság tényleg nagyon divatos viseletet, jó tudnod, hogy bár könnyen kezelhető, negatív oldala is van: a visszanövesztés nem lesz egyszerű, egy hosszra érdemes vágatnod az elejével, ha váltanál, mivel annyira különbözik az első és hátsó rész, hogy csak így lehet megoldani.

Borítókép forrása: Instagram