Barion Pixel Újra trendi a patkányfarok frizura? Mutatjuk hogy készítheted el a divatos fonatot! – Coloré

Újra trendi a patkányfarok frizura? Mutatjuk hogy készítheted el a divatos fonatot!

2024. 05. 13.

A patkányfarok egyike azoknak az időtlen frizuráknak, amelyeket vagy szeretsz vagy utálsz, de most ismét visszatér a divatba.

Nagy visszatérés

Van egy nagyon megosztó frizura, amit sokan az egyik legrosszabb trendnek tartanak, mások pedig elképesztő elkötelezettjei. Ahogy néhány évvel ezelőtt a mullet frizura, úgy tűnik, a patkányfarok is a nagy visszatérésre készül.

Az, hogy újra egyre több ember viseli a popkultúrának köszönheted. Mostanra már biztosan hallottál a The Idol című sorozatról, amit bár töröltek és nem lesz folytatása, elérte, hogy mindenki róla beszéljen a rengeteg negatív kritika ellenére. The Weeknd karaktere viseli a patkányfarok stílust a sorozatban, ezzel visszahozva a mai divatba. További bizonyíték a növekvő népszerűségre: a TikTok-on a #Rattail (patkányfarok) több mint 37 millió megtekintésnél jár, és egyre csak növekszik. A mullethez hasonlóan a patkányfarok sem új trend, de már jó ideje nem láttuk tömegesen.

A ’80-as években és a ’90-es évek elején különösen népszerű volt, és jellemző volt rá, hogy a fejen elől és oldalt rövid vagy borotvált volt a haj, miközben a hátulján egy hosszú farkat hagytak meg. Gyakran divatos vagy lázadó stílusnak számított abban az időszakban. Az uralkodása azonban szinte olyan gyorsan véget ért, ahogyan jött.