Barion Pixel Mindenkit megdöbbentett Bruce Willis és Demi Moore két kisebbik lánya – Scout Willis igazi szépség – Coloré

Mindenkit megdöbbentett Bruce Willis és Demi Moore két kisebbik lánya – Scout Willis igazi szépség

2024. 05. 20.

Scout és Tallulah Willis szemet gyönyörködtető módon léptek a közönség elé a Fashion Trust US gáláján.

A Fashion Trust US egy non-profit szervezet, amelyet a feltörekvő tervezői tehetségek elismerésére és támogatására alapítottak tavaly. A gála 2024-es rendezvénye egy magánlakáson volt és csodás belépőt nyújtottak Bruce Willis lányai.

Mindketten csipkés, sikamlós, képzelet beindító költeményben pózoltak. A 32 éves Scout Willis egy bíborvörös szatén betoldással díszített, a vállát szabadon hagyó ruhát választott, mely épp csak combig ért. Lábaira fekete harisnyát húzott, elegáns fekete magassarkúval. Sötét haját lazán összefogta hátul. Táskája fantasztikus kiegészítője volt az outfitnek, tüll csipkés nyitó résszel. Scout ruháját arannyal bevont gyöngysor díszítette a mellkasánál, amihez passzolt gyöngyfülbevalója.

Scout Willis, Bruce Willis lánya
Forrás: Axelle/Getty images

A 30 éves Tallulah egy hasonló ruhát viselt, de a szatén alap lime színben pompázott, a csipkés darab pedig pántokkal csatlakozott a vállára. Ő mellőzte a harisnyát, viszont feldobta megjelenését egy gyöngy bokalánccal, ami megegyezett a nyakában viselt gyöngysorral. Az outfitjét szintén fekete magassarkú zárta. Réz szőke haja összefogva, elől frufruval.

Bruce Willis
Forrás: Axelle/Getty images

Bruce Willis két lánya különbözően mégis teljes testvéri összhangban nyűgözte le a résztvevőket.

A gála esemény házigazdája Zooey Deschanel színésznő volt, a kitüntetettek pedig olyan kategóriákban mérettettek meg, mint a konfekció, ékszerek és kiegészítők.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Frazer Harrison/gettyimages